TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Η ταχύτητα της Μονακό και η σπουδαία δουλειά του Γιούριτς

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο δυνατά bets από Ιταλία και Γαλλία.

Η Τορίνο προέρχεται από δύο εξαιρετικά παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού. Έφερε 0-0 εντός έδρας με τη Μίλαν, στερώντας από τους "ροσονέρι" δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο.

Προγνωστικά Ιταλία: Σπουδαία δουλειά ο Γιούριτς

Ο Γιούριτς έχει κάνει σπουδαία δουλεία φέτος στους "γκρανάτα" και έχει βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσουν πιο υψηλούς στόχους την επόμενη σεζόν. Φέτος η Τορίνο θα προσπαθήσει ένα πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα. Μετά από δύο δυνατά παιχνίδια που τα πάλεψε και πήρε δύο ισοπαλίες, υποδέχεται την επίσης άνετη Σπέτσια (16:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Η εικόνα που έδειξε η Τορίνο στα δύο πρόσφατα παιχνίδια οδηγούν στον άσο, που προσφέρεται σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Γαλλία: Προβληματική άμυνα η Σεντ Ετιέν

Η Μονακό με το που έμεινε εκτός Ευρώπης, συγκεντρώθηκε στις εγχώριες υποχρεώσεις και κατάφερε να κάνει ένα εντυπωσιακό 5Χ5 στη Ligue 1. Νίκες εντός με την Παρί 3-0, εκτός 2-1 με τη Μετς, 2-1 εντός με την Τρουά, 3-2 εκτός με τη Ρεν και μεσοβδόμαδα 1-0 τη Νις.

Ο Κλεμάντ κατάφερε να γυρίσει το κλίμα και έχει φέρει τη Μονακό στη διεκδίκηση της πρώτης τριάδας. Μοιράζεται την 3η θέση με 56 βαθμούς μαζί με Ρεν, Στρασβούργο, όμως στη Γαλλία μετρά η διαφορά τερμάτων και εκεί υστερεί.

Πηγαίνει τώρα στην έδρα της Σεντ Ετιέν, που δίνει μάχη για την παραμονή της (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Μία μάχη που στο τέλος πιστεύω πως οι "στεφανουά" θα την κερδίσουν. Μετά από δύο ταπεινωτικά αποτελέσματα, 4-2 εντός έδρας με τη Μαρσέιγ και 6-2 εκτός έδρας από τη Λοριάν, η ομάδα του Ντιπρά κατάφερε να κερδίσει 2-1 την Μπρεστ και να πάρει την ισοπαλία στην Μπορντό, ενώ βρέθηκε κάτω με 2-0.

Ήταν τυχερή πάντως στο εκτός έδρας ματς με την Μπορντό. Ο Μπριάντ σκόραρε στο 89ο λεπτό, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ στην υποδοχή της μπάλας, στον παίκτη που ξεκίνησε την επίθεση. Για να ακυρωθεί το γκολ η φάση γύρισε πίσω.

Η Σεντ Ετιέν έχει σοβαρά αμυντικά θέματα, έχει δεχτεί 13 τέρματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η Μονακό βγάζει φρεσκάδα, έχει βρει την επιθετική της σπίθα και περιμένω να αξιοποιήσει με την ταχύτητα της τα αμυντικά ζητήματα της Σεντ Ετιέν, προκειμένου να φτάσει στην νίκη. Το διπλό στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο - Σπέτσια: 1 (απόδοση 1.70), 16:00
  • Σεντ Ετιέν - Μονακό: 2 (απόδοση 1.80), 20:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ