TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Η ώρα του Μουρίνιο, combo bet που φθάνει στο 3.20

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι για τη Serie A
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τον τελικό του Europa Conference League μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ και καταλήγει σ’ ένα δυνατό ποντάρισμα.

Στα Τίρανα θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του Europa Conference League, ανάμεσα στην Ρόμα και στην Φέγενορντ (22:00 ΕΡΤ 1, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ). Η Ρόμα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Εκθέσεων, προπομπός του UEFA, το 1961. Έχει ακόμη δύο συμμετοχές σε τελικούς, τον χαμένο τελικό Πρωταθλητριών το 1984 στη Ρώμη, στα πέναλτι από την Λίβερπουλ και τους διπλούς τελικούς με την Ίντερ για το Κύπελλο UEFA το 1991.

Η Φέγενορντ μετρά τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους, έχει κατακτήσει το Πρωταθλητριών το 1970 και δύο φορές το UEFA το ‘74 και το 2001. Καταλαβαίνετε πως και για τις δύο ομάδες το σημερινό παιχνίδι έχει ιστορικό χαρακτήρα.

Βρήκε το περιβάλλον που του ταιριάζει

Ο Μουρίνιο κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο της ομάδας. Πήγε σε ένα περιβάλλον που του ταιριάζει, έβγαλε συναίσθημα και πολλή δουλειά για να καταφέρει να επιστρέψει και ο ίδιος στις επιτυχίες. Δεν είναι τυχαίο που χαρακτήρισε αυτόν τον τελικό τον πιο σπουδαίο στην καριέρα του. Είναι η πρώτη φορά που δίνει έναν τελικό ενώ βρίσκεται σε αμφισβήτηση. Στη Ρώμη πάντως βρήκε ένα περιβάλλον που του ταιριάζει. Έναν μεγάλο σύλλογο, χωρίς όμως να έχει ανάλογες επιτυχίες με το μέγεθος του και ο Μουρίνιο γνωρίζει πως αν καταφέρει να φέρει τίτλους θα λατρευτεί.

Κατάλαβε επίσης πως υπάρχει ένα περιβάλλον που του ταιριάζει, που μοιάζει με τις εποχές που ήταν στην κορυφή. Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια έχει εκφραστεί αρνητικά για τον χαρακτήρα των νέων ποδοσφαιριστών και για την αλλαγή νοοτροπίας που υπάρχει. Ο Μουρίνιο έχει συνηθίσει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά να είναι επικριτικός με τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που τα τελευταία χρόνια έφερε αντιπαλότητα, με πολλούς αστέρες που δούλεψε. Στη Ρώμη όμως είναι βασιλιάς, έχει το δικαίωμα να κάνει τα πάντα και η σκληρή κριτική που έκανε μετά την ανατροπή με την Γιουβέντους, από 3-1 σε 3-4, όχι μόνο δεν χάλασε τις σχέσεις μαζί τους, έγινε όμως και μία αφορμή για βελτίωση.

Έχει κάνει καλή δουλειά ο Μουρίνιο

Ό,τι και να συμβεί στον τελικό με την Φέγενορντ, φέτος έχουν γίνει βήματα προόδου. Ο Έιμπραχαμ αποδείχτηκε μία απόλυτα επιτυχημένη μεταγραφή και δέθηκε με τον σύλλογο, μαζί με τον Πελεγκρίνι είναι οι ηγέτες της ομάδας. Ο Μουρίνιο κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, κατάφερε να κερδίσει ξανά μεγάλα παιχνίδια, κάτι που αποτελούσε την μεγάλη αδυναμία επί ημερών Φονσέκα.

Μία βελτίωση στο αμυντικό παιχνίδι, που συνδυαζόταν με απειλητικό ποδόσφαιρο χώρου και μέσα από αυτήν τη λογική ήρθε και η πρόκριση στα διπλά παιχνίδια με τη Λέστερ.

Η Φέγενορντ στην ρεβάνς στο Βελοντρόμ άλλαξε χαρακτήρα. Πήρε ελάχιστη κατοχή μπάλας, μόλις 34%, έπαιξε σε χαμηλά μέτρα και κράτησε το 0-0. Η σημασία του αγώνα έκανε πιο συντηρητική και κυνική την ομάδα του Σλοτ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ίδιο περιμένω να συμβεί και απόψε. Ένα σφιχτό παιχνίδι, που ο ιστορικός χαρακτήρας του και φυσικά η νοοτροπία του Μουρίνιο δεν θα το αφήσει να ανοίξει. Λίγα γκολ, χωρίς να αποκλείεται να πάει και μακριά. Προβάδισμα στα δικά μου μάτια έχει η Ρόμα και η επιλογή να κατακτήσει το τρόπαιο σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα και να μπουν under 2,5 τέρματα στο 90λεπτo δίνεται σε απόδοση από 3.00 - 3.20

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Φέγενορντ: Κατάκτηση Ρόμα και Under 2,5 (απόδοση 3.20 - 3.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ