TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ στοίχημα: Δύο πονταρίσματα που παίρνουμε μαζί μας και την παράταση

Ο Αντόνιο της Γουέστ Χαμ μονομαχεί με τον Μάλο Γκούστο και τον Τιάγκο Μέντες της Λιόν σε αναμέτρηση για το Europa League
Ο Αντόνιο της Γουέστ Χαμ μονομαχεί με τον Μάλο Γκούστο και τον Τιάγκο Μέντες της Λιόν © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο δυνατές ευρωπαϊκές μονομαχίες από το πρόγραμμα της Πέμπτης (14/04) και κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές.

Είναι σημαντικό που κατάφερε να μείνει ζωντανή στη μάχη η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Λιόν, παίζοντας από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο. Η αποβολή του Κρίσγουελ, ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0, έκανε πολύ δύσκολη την πραγματικότητα για την ομάδα του Μόγιες, που όμως κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπόουεν και στο τέλος να κρατήσει την σειρά σε ισορροπία. Το 1-1 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο σε παιχνίδι με 1,10-0,80 xG, το γεγονός όμως πως η Γουέστ Χαμ κατάφερε να κρατήσει σε τόσο χαμηλή επιθετική απειλή τη Λιόν, παίζοντας για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, δείχνει πως μπορεί να έχει το πάνω χέρι και στη ρεβάνς (22:00 COSMOTE SPORT 6 , LIVE από το SPORT24 )

Δύο σημαντικές απουσίες ρίχνουν τις τιμές

Οι αποδόσεις έχουν αρχίσει να είναι πτωτικές στις τιμές υπέρ της Γουέστ Χαμ. Ο λόγος είναι πως εμφανίστηκαν σοβαρά προβλήματα στη Λιόν. O Πακετά δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση και τελικά έμεινε εκτός, μάλλον λόγω κορονοϊού. Ο βασικός τερματοφύλακας Λόπες τραυματίστηκε την Κυριακή στο Στρασβούργο και δεν θα αγωνιστεί. Τη θέση του θα πάρει ο βαρύς Γερμανός Πόλερσμπεκ, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Από την Γουέστ Χαμ λείπουν ο τιμωρημένος Κρίσγουελ και ο Ζουμά, απουσίες όμως που δεν μπορούν να συγκριθούν με τις δύο που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Πίτερ Μπος. Ειδικά ο Πακετά είναι κομβικός στην ανάπτυξη της ομάδας του. Έχει όλη την σεζόν σοβαρά προβλήματα η άμυνα της Λιόν, που με το παιχνίδι αντεπιθέσεων που παίζει η Γουέστ Χαμ μπορεί να τα αναδείξει. Οι αποδόσεις στο άνοιγμα τους ήταν πολύ ελκυστικές. Μας δίνεται ακόμα πάντως η δυνατότητα να πάρουμε μαζί μας την παράταση και να ποντάρουμε υπέρ της καλύτερης ομάδας. Το Χ2 στο 1.70

Κομβική η απουσία του Μποσκαγλί

Για το Europa Conference League, η Αϊντχόφεν υποδέχεται τη Λέστερ (19:45 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24 ) στην ρεβάνς του 0-0. Το πρώτο παιχνίδι δεν είχε φάσεις. Η Λέστερ διεκδίκησε να το πάρει στο 1-0, κατάφερε να κρατήσει την Αϊντχόφεν μόλις σε 0,11 xG, είχε ένα δοκάρι αλλά και μία συνολικά φτωχή παραγωγή επιθέσεων στο 0,64 xG.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το εκτός έδρας παιχνίδι μοιάζει να της ταιριάζει περισσότερο και προέκυψε και μία σοβαρή απουσία που δεν αποκλείεται να κρίνει και το ποια ομάδα θα συνεχίσει στην διοργάνωση. Χτύπησε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο βασικότατος στόπερ Μποσκαγλί, για την ακρίβεια ο καλύτερος αμυντικογενής ποδοσφαιριστής των Ολλανδών.

Η Λέστερ θα πάει να παίξει παιχνίδι αντεπιθέσεων και η συγκεκριμένη απουσία θα κάνει πιο εύκολο το έργο των παικτών του Ρότζερς. Την θέση του Μποσκαγλί θα την πάρει ο επιρρεπής στο λάθος, ειδικά όταν δεν παίζει στον φυσικό του χώρο που είναι στα δεξιά και μετατίθεται στο κέντρο της άμυνας, Τέζε. Οι εταιρίες μάς δίνουν σε τιμές από το 1.80 - 1.85 τη δυνατότητα να ποντάρουμε υπέρ της Λέστερ και να πάρουμε μαζί μας και την παράταση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν - Λέστερ: Χ2 (απόδοση 1.85), 19:45
  • Λιόν - Γουέστ Χαμ: Χ2 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ