TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Δεν χαρίζεται η Νιούκαστλ

Οι παίκτες της Αρσεναλ απογοητευμένοι στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τότεναμ για την Premier League
Οι παίκτες της Αρσεναλ απογοητευμένοι στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τότεναμ © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε δύο προτάσεις από Ιταλία και Αγγλία.

Σε απόλυτα λογική πτώση βρίσκεται το διπλό της Φιορεντίνα μετά τα αποτελέσματα που ήρθαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Ιταλία: Σώθηκε η Σαμπντόρια

Η ήττα της Τζένοα, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Σαλερνιτάνα έσωσαν και μαθηματικά τη Σαμπντόρια και την καθιστούν ουσιαστικά αδιάφορη (19:30 Cosmote Sport 2HD , Live από το SPORT24 ). Η Φιορεντίνα, αν κερδίσει σήμερα τη Σαμπντόρια εξασφαλίζει μαθηματικά την έξοδο της στην Ευρώπη και θα εξαρτάται από την ίδια, το να μπει στην πρώτη εξάδα και σε θέση που οδηγεί στο Europa League και όχι στο Conference League. Το γεγονός πως τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν έχουν μεταφέρει το κίνητρο στη Φιορεντίνα και κράτησαν μαθηματικά την Σαμπντόρια κατηγορία, έριξαν σημαντικά τις τιμές στο διπλό, που βρίσκεται στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Αγγλία: Επιστρέφουν Γουίλσον και Τρίπιερ

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει παράπονα από τη διαιτησία, στο ντέρμπι με την Τότεναμ, όμως η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα του έχασε με κάτω τα χέρια. Ακόμη όμως έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Με 2x2 στα τελευταία ματς, εξασφαλίζει την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Θεωρητικά, το δύσκολο παιχνίδι είναι σήμερα, που η Άρσεναλ πηγαίνει στην έδρα της Νιούκαστλ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Έντι Χάουι, μετά από καιρό, θα έχει στη διάθεση του, τους Τρίπιερ και Γουίλσον και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν σήμερα.

Η Νιούκαστλ κατάφερε να γυρίσει τον διακόπτη με την πρόσληψη του Χάουι και με τις μεταγραφές του Ιανουάριου. Η ομάδα σώθηκε εύκολα και έχουν δημιουργηθεί προοπτικές για τη συνέχεια, με τη νέα διοίκηση να έχει σκοπό να φέρει μεγάλα ονόματα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Σήμερα θα δοθεί η τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό τους και ασφαλώς η Νιούκαστλ δεν πρόκειται να χαριστεί στην Άρσεναλ. Εκτιμώ πως θα χρειαστεί να πετύχει τουλάχιστον πάνω από δύο τέρματα, για να πάρει την πολύ σημαντική νίκη η Άρσεναλ. Το Goal/Goal στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια - Φιορεντίνα: 2 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Νιούκαστλ - Άρσεναλ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ