ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Κατρακυλάει το διπλό της Φιορεντίνα

Οι παίκτες της Φιορεντίνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ίντερ
Οι παίκτες της Φιορεντίνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ίντερ 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στο Λουίτζι Φεράρις η Σαμπντόρια φιλοξενεί τη Φιορεντίνα σε μια αναμέτρηση που το κίνητρο βρίσκεται μόνο στη μια πλευρά. Ποντάρισμα στο 1.72.

Η Σαμπντόρια φιλοξενεί στη Γένοβα τη Φιορεντίνα (19:30 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) σε μια αναμέτρηση που τα αποτελέσματα της Κυριακής άλλαξαν τα δεδομένα στο σετ τιμών. Πτωτική πορεία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο διπλό, το οποίο από το αρχικό 2.00 πλέον εντοπίζεται στο 1.72.

Η Κάλιαρι έχασε από την Ίντερ (3-1) το βράδυ της Κυριακής και πλέον οι Γενοβέζοι πάνε αδιάφοροι στο ματς με τους Βιόλα, αφού μαθηματικά πλέον δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, καθώς βρίσκονται στο +4 από την Κάλιαρι και ενώ απομένει μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το Σκουντέτο. Στο τελευταίο χρονικά ματς υπέστη την ήττα από τη Λάτσιο 2-0 σε μια αναμέτρηση που έπαιξε κυρίως για να μην χάσει. Έκανε κάποιες φάσεις, αλλά έχασε δίκαια με δύο γκολ στο 41’ και 59’, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 0,73 xG έναντι 2,36 έναντι των Ρωμαίων. Εκτός ο χαφ Σένσι και ο φορ Γκαμπιαντίνι.

Μετά από τέσσερις ήττες στη σειρά η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες σε ένα καίριο χρονικό σημείο. Κέρδισε 2-0 τη Ρόμα εντός έδρας δίκαια και έκανε καθοριστικό βήμα για την ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν απειλήθηκε σε γενικές γραμμές, δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών και το ματς τής πήγε όπως ήθελε, αφού ήδη από το πρώτο πεντάλεπτο και επτά λεπτά αργότερα είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ. Έκλεισε το ματς με 1,70 xG έναντι 0,58 των αντιπάλων. Με νίκη εξασφαλίζει την Ευρώπη, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Αταλάντα, η οποία έχασε το απόγευμα της Κυριακής από τη Μιλάνο στο Μιλάνο με 2-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμενόμενη η πτώση του διπλού, το οποίο πλέον διατηρείται σε φυσιολογικά επίπεδα μετά της ήττες των Αταλάντα και Κάλιαρι που βόλεψαν τις δύο ομάδες. Η Σαμπντόρια θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά η Φιορεντίνα θα σκυλιάσει, αφού έχει το κίνητρο ώστε να βγει στην Ευρώπη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια - Φιορεντίνα: 2 (απόδοση 1.72), 19:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ