TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ζορίστηκαν Σίτι και Ιντερ αλλά περνούν

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σεβίλλη μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σεβίλλη μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα δύο μεγάλα παιχνίδια της ημέρας για το Champions League και ποντάρει σε μία δυάδα σε απόδοση που αγγίζει το 2.50.

Στη Γερμανία, η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε με τον Μαχρέζ και όλα έδειχναν πως θα καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση. Στην επανάληψη όμως, η Λειψία αντέδρασε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, μέχρι να φθάσει απόλυτα δίκαια στην ισοφάριση. Είχε μάλιστα και ελαφρύ προβάδισμα στα xGoals 1,37-0,90.

Με όπλο τον Χάλαντ και φρέσκο τον Ντε Μπρούιν

Ασφαλώς τα πράγματα στο Μάντσεστερ θα είναι διαφορετικά (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Λειψία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν παύει όμως να είναι μία επιθετική ομάδα, που θέλει το παιχνίδι στον δικό της έλεγχο για να κρύψει τις αμυντικές της αδυναμίες. Το πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο πριν τρεις εβδομάδες θα είναι δύσκολο όμως να συμβεί το ίδιο και στο Etihad.

Ο Γκουαρντιόλα στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας ξεκούρασε τους Ντε Μπρούιν, Γουόκερ, για να τους έχει φρέσκους στο απαιτητικό παιχνίδι με τη Λειψία. Η άμυνα των "ταύρων" δέχθηκε δύο γκολ στη Βεστφαλία από την Ντόρτμουντ, θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τη Σίτι, που φέτος έχει σαν όπλο ότι μπορεί να χτυπά με τον Χάλαντ, χωρίς να χρειάζεται να παίρνει απαραίτητα υπερβολικό ρίσκο. Ο άσος με over 1,5 ανάμεσα στο 1.55-1.60.

Δύο με δύο απέναντι σε ένα γερασμένο αμυντικό δίδυμο

Η Ίντερ ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο στο Μεάτσα. Το 2.07-1.39 στα xGoals, υπέρ της Ίντερ ήταν πλασματικό. Για την ακρίβεια δημιουργήθηκε από τη στιγμή που η Πόρτο έμεινε με παίκτη λιγότερο. Η αποβολή του Οτάβιο έδωσε μέτρα στην Ίντερ, τα οποία τα αξιοποίησε, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει πλεονέκτημα με το τέρμα του Λουκάκου στο 86o λεπτό. Στο προηγούμενο διάστημα πάντως υπέφερε.

Έχω την αίσθηση πως η ρεβάνς της ταιριάζει περισσότερο (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο λόγος είναι πως το αργό και γερασμένο αμυντικό δίδυμο, του 35χρονου Μαρκάνο και του 40ντάρι Πέπε θα βρίσκεται πιο ψηλά. Ο Ιντσάγκι παίζει μόνιμα με δύο φορ. Θα έχει τον Λαουτάρο και έναν εκ των Λουκάκου, Τζέκο πάνω στο αργό δίδυμο στόπερ της Πόρτο και θα είναι πιο εύκολο απ' ότι στο Μεάτσα να δημιουργηθούν συνθήκες για παιχνίδι δύο με δύο. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.50-1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 1.55-1.60), 22:00
  • Πόρτο - Ίντερ: Χ2Δ (απόδοση 1.50-1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ