TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Υποχρεωμένοι να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση

Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023
Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023 @2023 STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Σε φόρμα ο Τσάρλυ με απανωτά ταμεία Πέμπτη και Παρασκευή. Μετά την ευρωπαϊκή τριάδα (με απόδοση 3.45) στο Europa League, έβγαλε χθες και δυάδα σε απόδοση 2.80. Σήμερα συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και ποντάρει σε τρεις επιλογές από Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία.

Δεν χωρά μεγάλη συζήτηση. Το τεχνικό επιτελείο και οι πλούσιοι σε ταλέντο και παραστάσεις ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ, οφείλουν να βγάλουν άμεσα την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Ξεκίνησε με στόχο την Ευρώπη και παλεύει για τη σωτηρία

Μετά τη νίκη επί της Έβερτον με 2-0, ακολούθησε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Νιουκάστλ και στο εντός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα με 2-0 από την Τότεναμ εκτός έδρας.

Αυτό το αποτέλεσμα την έφερε ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες ξεκίνησε γεμάτη με όνειρα τη σεζόν. Οι βλέψεις ήταν πολύ υψηλές και τέθηκαν υπερβατικοί στόχο. Αυτή τη στιγμή όμως, η ομάδα βρίσκεται στα τέλη του Φεβρουαρίου, στην 18η θέση!

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται σήμερα τη Νότιγχαμ και υπάρχει η υποχρέωση νίκης (17:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα κάνει πολύ δύσκολη την κατάσταση. Ο άσος στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με την ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την υπέρβαση

Στην Bundesliga γίνεται ο κακός χαμός φέτος. Όλοι οι μεγάλοι κάνουν όνειρα τίτλου. Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Ουνιόν, βρίσκονται στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς. Στους 40 βρίσκεται η Φράιμπουργκ και ακολουθούν με 39 η Λειψία και με 38 η Άινττραχτ.

Έξι ομάδες λοιπόν, βρίσκονται σε απόσταση μόλις πέντε βαθμών. Σήμερα, Λειψία και Άίντραχτ δίνουν μία σημαντική μάχη, με τον νικητή να μένει στο κόλπο και τον χαμένο αρκετά πίσω (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Και τις δύο ομάδες της είδαμε μεσοβδόμαδα. Είναι ξεκάθαρο πως η μεταμορφωμένη με τον Μάρκο Ρόζε Λειψία έχει περισσότερες δυνατότητες. Έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο με τη Μάντστεστερ Σίτι και δίκαια ισοφάρισε.

Η Αϊντραχτ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη Νάπολι. Αν δούμε και τη συνολική εικόνα που έχουν στο πρωτάθλημα, φαίνεται πως η Λειψία μπορεί να κυνηγήσει πιο υψηλούς στόχος. Με +17,2 διαφορά στα xGoals είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα πίσω από την Μπάγερν. Με βάση τα ίδια κριτήρια, η Άίντραχτ βρίσκεται σωστά στην 6η θέση ,με μόλις όμως +3,9 διαφορά στα xGoals. Ο άσος στο 1.70.

Το παράτησε...

Στη Ligue 1, η Λιόν έχει μπροστά της ένα βολικό παιχνίδι για να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν, μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων (3-1-0) για το πρωτάθλημα και την πρόκριση επί της Λιλ στο κύπελλο, ηττήθηκε απρόσμενα με 2-1 στην Οσέρ.

Παίζει τώρα ξανά εκτός έδρας, αλλά στο πιο βατό παιχνίδι που θα μπορούσε να δώσει (18:00 Novasports Extra 2, Live από το SPORT24). Στην Ανζέ τα έχουν παρατήσει και απλά μετρούν αντίστροφα, περιμένοντας τον υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν. 0-2-14 το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων.

Η Λιόν βρίσκεται στο -6 από την έκτη θέση, που θα βγάλει στην Ευρώπη, σε περίπτωση που κατακτήσει το κύπελλο ομάδα της πρώτης πεντάδας. Το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί ο Λακαζέτ, δεν νομίζω όμως πως τον χρειάζεται για να κερδίσει μία ήδη "πεθαμένη ομάδα". Το διπλό στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία - Άϊντραχτ: 1 (απόδοση 1.70), 16:30
  • Γουέστ Χαμ - Νότιγχαμ: 1 (απόδοση 1.80), 17:00
  • Ανζέ - Λιόν: 2 (απόδοση 1.75), 18:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ