TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Ξεκινάει ο Εμπαπέ, για την πρώτη νίκη οι Γάλλοι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας στο ματς κόντρα στην Αυστρία | 10 Ιουνίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας στο ματς κόντρα στην Αυστρία | 10 Ιουνίου 2022 © 2022 MICHAEL GRUBER/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (13/06) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Τα αποτελέσματα της περασμένης Παρασκευής έβαλαν φωτιά στον πρώτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Η Γαλλία στη Βιέννη, παρότι έκανε ένα εντυπωσιακό κλείσιμο στο παιχνίδι από την στιγμή που μπήκε ο Εμπαπέ, δεν κατάφερε να κερδίσει. Έχει μείνει στην τελευταία θέση με δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται τους Κροάτες και έχει την υποχρέωση να κερδίσουν. Δεν θα τα βάψουν μαύρα οι Γάλλοι, αν δεν πάρουν όμως τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κροατία (21:45 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24) θα γίνει δύσκολο να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Με βασικό τον Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ δήλωσε πως είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπές μας και “όλοι πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω”. Έδωσε το μήνυμα και είναι δεδομένο, πως θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, στο πλάι του Μπενζεμά. Το κλείσιμο με την Αυστρία με το που μπήκε ο Εμπαπέ ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Το γεγονός πως θα ξεκινήσει στο πλάι του Μπενζεμά αναμένεται να δώσει μία δυναμική στους Γάλλους, που έχουν την ανάγκη να κλείσουν με νίκη αυτή τη σειρά αγώνων. Η Κροατία πέτυχε μία σπουδαία νίκη στη Δανία, πιστεύω όμως πως η βαριά άμυνα της, με Βιντά, Τσαλέτα αμυντικό δίδυμο, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσουν τις φάσεις στον χώρο που θα φτιάξουν οι Γάλλοι. Ο άσος στο 1.50- 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Με στόχο να κλείσουν με 9 βαθμούς τον πρώτο κύκλο

Οι Δανοί γνώρισαν τη δεύτερη τους ήττα στα τελευταία 15 παιχνίδια τους. Το ρεκόρ τους είναι 12-1-2 και κανένα από τα δύο παιχνίδια που έχασαν δεν τους έχει πονέσει ιδιαίτερα. Η πρώτη ήταν με τους Σκωτσέζους, ενώ είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ, η δεύτερη στον εντός έδρας αγώνα με την Κροατία. Ασφαλώς και υπάρχει ανοιχτό το κίνητρο της πρώτης θέσης στον όμιλο, όμως τίποτα δεν χάθηκε από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, δήλωσε πως “Ονειρευόμαστε να καθόμαστε ακριβώς εδώ τη Δευτέρα και να έχουμε 9 βαθμούς ύστερα από τέσσερα παιχνίδια. Θέλουμε πολύ να το πετύχουμε και αν το καταφέρουμε θα πάμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα δύο ματς του Σεπτεμβρίου.”

Οι Αυστριακοί πέτυχαν εντυπωσιακό διπλό στην πρεμιέρα τους επί της Κροατίας, είχαν δυσκολίες και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν. Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάει παντού, έχασαν με 1-2 από την Δανία, σε ένα παιχνίδι που δέχτηκαν απίστευτη πίεση και κανονικά θα έπρεπε να γυρίσει, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Γάλλους.

Η Δανία έχει πραγματικά καλή ομάδα, ομοιογένεια, αρμονία σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και αν κερδίσει την Αυστρία (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24) , βάζει πραγματικά στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα κλείσει με δύο δύσκολα παιχνίδια τον όμιλο, εκτός με την Κροατία και εντός με τη Γαλλία, οπότε είναι πολύ σημαντικό να πάει με βαθμολογικό πλεονέκτημα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Το ταβάνι της Αυστρίας είναι να πάρει την 3η θέση στον όμιλο. Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως θα πολεμήσει με τους Κροάτες για να αποφύγει την τελευταία θέση και οι δύο σημερινοί άσοι οδηγούν σε αυτό το ενδεχόμενο. Ο άσος της Δανίας ανάμεσα στο 1.80- 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία - Κροατία: 1 (απόδοση 1.50- 1.55), 21:45
  • Δανία - Αυστρία: 1 (απόδοση 1.80 - 1.85), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ