TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Βλέπει τετράδα η Γιουβέντους, με το 1.86 στο Μεστάγια

Ο Φίλιπ Κόστιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Μπενφίκα για το Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Φίλιπ Κόστιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Μπενφίκα για το Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (10/11) και ποντάρει σε μία δυάδα από Ισπανία και Ιταλία.

Τελευταία παιχνίδια στην Ισπανία πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Η Μπέτις βρίσκεται στην πέμπτη θέση στη La Liga και αν πάρει έστω έναν βαθμό στο Μεστάγια από τη Βαλένθια (21:00 Novasports News, Live από το SPORT24), θα κλείσει στην πρώτη τετράδα τον πρώτο μεγάλο κύκλο της σεζόν.

Προγνωστικά Ισπανία: Με απουσίες η Μπέτις

Είναι ανώτερη ομάδα από η Μπέτις από την Βαλένθια, όμως ο Πελεγκρίνι έχει σοβαρές απουσίες να διαχειριστεί. Βλέπετε στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας έμεινε με 9 παίκτες στο 49ο λεπτό, ενώ είχε προηγηθεί και αποβολή και της Σεβίλλης.

Παίζοντας με εννιά εναντίον δέκα για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, όμως τελικά το 1-1 δεν μπορεί, με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, να θεωρηθεί αποτυχία. Το πρόβλημα ωστόσο είναι, πως η Μπέτις θα πάει να αγωνιστεί στο Μεστάγια χωρίς τον κορυφαίο της δημιουργό Φεκίρ και τον αρχισκόρερ της, με 8 τέρματα Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Σοβαρές απουσίες, που δεν μας δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα. Το γεγονός πάντως, ότι ο Γκατούζο δεν θα έχει τον Καβάνι, στερεί δυναμική από τη δική του ομάδα. Ο χαρακτήρας της Μπέτις και το γεγονός πως η Βαλένθια μετρά στα τελευταία επτά παιχνίδια έξι αμφίσκορα, με οδηγεί στο Goal/Goal, που δίνεται στο 1.86 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία: Βαρύ το κλίμα στη Βερόνα

Οχτώ συνεχόμενες ήττες για την Βερόνα, τέσσερις με την Μποκέτι στον πάγκο. Η διοίκηση ενθουσιάστηκε από την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα στην πρεμιέρα του Μποκέτι κόντρα στη Μίλαν, που ηττήθηκε στο τέλος και του έκανε συμβόλαιο μέχρι και το 2027. Η συνέχεια όμως δεν τους δικαίωσε.

Η Βερόνα είναι ασύνδετη, μένει συνεχώς με παίκτη λιγότερο και έχει να πάρει βαθμό, από τις 4 Σεπτεμβρίου. Οι οπαδοί της ομάδας έχουν ανακοινώσει κινήσεις διαμαρτυρίας για τον πρόεδρο Σέτι, που ευθύνεται για την αποχώρηση των ποιοτικών ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γιουβέντους δεν έχει καλή παράδοση στη Βερόνα (19:30 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), όμως τη βρίσκει σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η Γιούβε θέλει να δώσει συνέχεια στη σημαντική νίκη επί της Ίντερ και ενώ την Κυριακή υποδέχεται τη Λάτσιο. Αν κερδίσει αυτά τα δύο παιχνίδια, θα έχει κάνει ένα καλό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα - Γιουβέντους: 2 (απόδοση 1.85), 19:30
  • Βαλένθια - Μπέτις: Goal/Goal (απόδοση 1.86), 21:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ