TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τριάδα από τη Serie A στο 5.14

AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Φουλ ιταλικό παιχνίδι με μια τριάδα επιλογών στο 5.14 από το πρόγραμμα της Τρίτης (08/11).

Η Νάπολι μοιάζει ασταμάτητη και ο ανταγωνισμός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μόνο που ελπίζει είναι να της σταματήσει τη φόρα η διακοπή και στην επιστροφή στην δράση μετά το Μουντιάλ να μην είναι η ίδια ομάδα.

Προγνωστικά Ιταλία: Χωρίς φρένα

Προς το παρόν δεν σταματιέται με τίποτα, περνά με άνεση από όλες τις έδρες, κέρδισε στις δύο δύσκολες εξόδους που είχαν απομείνει μέχρι τη διακοπή, εκτός τις Ρόμα και Αταλάντα και κλείνει με δύο εντός έδρας παιχνίδια τις υποχρεώσεις της για το 2022. Ομάδες πλέον στο επίπεδο της Έμπολι (19:30 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24), το παιχνίδι στην έδρα της Νάπολι, αρχίζουν να το σβήνουν από τις προτεραιότητες τους. Η Έμπολι πέτυχε την περασμένη αγωνιστική μία σπουδαία νίκη επί της Σασουόλο, ανέβηκε στην 14η θέση, 8 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Από το Μπέργκαμο πέρασε χωρίς τον Κβαρατσχέλια, είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση όλη η ομάδα, δεν στηρίζεται η φόρμα σε ένα παίκτη. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.70.

Μία νίκη πριν τη διακοπή

Η Ουντινέζε δεν κατάφερε την περασμένη Παρασκευή να κερδίσει τη Λέτσε. Έμεινε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 68ο λεπτό, είχε ευκαιρίες στο τέλος, για δεύτερο γκολ, θα μπορούσε να το βρει, ενώ τα xG ήταν 1,72 - 1,07, δεν ήταν και πολύ άδικο πάντως αποτέλεσμα η ισοπαλία. Η ομάδα του Σοτίλ την επόμενη αγωνιστική παίζει στην έδρα της Νάπολι, καταλαβαίνετε λοιπόν πως αν θέλει να μην πάει με 7 παιχνίδια χωρίς νίκη στη διακοπή, κάτι που και με την εικόνα της, δεν το αξίζει, θα πρέπει να περάσει με διπλό από την Σπέτσια (19:30 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ). Από μία έδρα που έχει περάσει με 0-1, τα δύο τελευταία χρόνια, το διπλό στο 1.95.

Στο κυνήγι της Νάπολι

Στην φετινή Serie A έχει δημιουργηθεί ή αίσθηση πως αν δεν πάθει λάστιχο η Νάπολι, θα πάρει για πλάκα το πρωτάθλημα, αν της συμβεί κάποιο ατύχημα, από τις μεγάλες ομάδες μόνο η Μίλαν (21:45 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24) έχει τον χαρακτήρα για να το εκμεταλλευτεί. Η ομάδα του Πιόλι βρίσκεται στην δεύτερη θέση, στο -6 από την Νάπολι και στόχο έχει να μείνει σε αυτήν την απόσταση στη διακοπή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με την εικόνα που έχει η ομάδα του Σπαλέτι, δεν πρόκειται να κάνει λάθος στα εντός έδρας παιχνίδια της, με Έμπολι, Ουντινέζε, οπότε και η Μίλαν δεν έχει περιθώρια για να μην κερδίσει τα δύο βατά παιχνίδια με Κρεμονέζε εκτός και Φιορεντίνα εντός. Καλές απουσίες των Ερνάντες και Ζιρού, όμως από την Κρεμονέζε, μπορεί να περάσει εύκολα και με απουσίες η Μίλαν. Το διπλό στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Έμπολι: 1 με -1,5 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Σπέτσια - Ουντινέζε: 2 (απόδοση 1.95), 19:30
  • Κρεμονέζε - Μίλαν: 2 (απόδοση 1.55), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ