TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Το πλεονέκτημα της Τότεναμ και δύο ισπανικά στοιχήματα

Ο Σον της Τότεναμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ στο Λονδίνο για το Champions League
Ο Σον της Τότεναμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε τρία bets από Αγγλία και Ισπανία από το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/10).

Ντέρμπι τετράδας στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Τότεναμ (22:15 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24). Η ομάδα του Τεν Χαγκ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Προγνωστικά Αγγλία: Με δύο δεκάρια στον άξονα

Η ιδέα του Ολλανδού τεχνικού να εφαρμόζει το 4-3-3 με ένα 6άρι, είτε με τον Κασεμίρ είτε με τον ΜακΤόμινεϊ και δίπλα τους Έρικσεν και Φερνάντες δεν βοηθά και πολύ την ομάδα. Παίζοντας με δύο δεκάρια στη θέση των εσωτερικών χαφ είναι αδύνατον να υπάρχει πίεση στο μεσαίο μπλοκ και ταχύτητα.

Η Τότεναμ έχει αποκτήσει την νοοτροπία του Κόντε. Είναι κυνική ομάδα, έχει αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια και έχει βελτιωθεί πολύ αμυντικά. Δείχνει με την εικόνα της πως την θέση της στην πρώτη 4άδα δεν υπάρχει περίπτωση να την χάσει. Αντίθετα η Γιουνάιτεντ απέχει πολύ από το να γίνει ομάδα Champions League. To X2 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Στο χέρι της να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες

Στη La Liga έχουμε ντέρμπι Ανδαλουσίας. Στις 20:00 η Μπέτις πηγαίνει στην έδρα της Κάδιθ (20:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Η ομάδα του Πελεγκρίνι έχει ποιότητα, φιλοδοξίες και χρειάζεται να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες. Για να συμβεί αυτό απλά χρειάζεται να καταφέρει να παίξει με 11 παίκτες.

Βλέπετε στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια της με Θέλτα και Βαγιαδολίδ έπαιξε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Στο Βίγο έμεινε με μακρινό σουτ στο 9o λεπτό πίσω στο σκορ και με δέκα ποδοσφαιριστές από το 20ο λεπτό. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δεν δέχτηκε ούτε μισή φάση και είχε 5 καλές στιγμές για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο επόμενο εκτός έδρας ο Πετσέλα άφησε με παίκτη λιγότερο την Μπέτις στο 35ο λεπτό. Παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο δεν κινδύνεψε καθόλου και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά. Την περασμένη Κυριακή η Μπέτις κέρδισε εύκολα 3-1 την Αλμερία.

Έχει δυνατότητες η ομάδα του Πελεγκρίνι και προερχόμενη από δύο εκτός έδρας που στράβωσαν νωρίς θα παίξει σήμερα για την νίκη, ίσως στην πιο βολική έδρα στην κατηγορία. Η Μπέτις έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της Κάδιθ τα δύο χρόνια που βρίσκεται η μικρή ομάδα της πόλης στην πρώτη κατηγορία. Το διπλό στο 2.10 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Έχει τον τρόπο της

Η Ρεάλ (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) κέρδισε το clasico με το δικό της τρόπο και έβαλε από κάτω 3 βαθμούς την Μπαρτσελόνα. Είχε μικρότερη κατοχή μπάλας, δέχτηκε περισσότερες τελικές από ό,τι δημιούργησε και είχε λιγότερα xG από τον αντίπαλο της. Γνωρίζει όμως καλά τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια της, σκότωσε με άμεσο ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων την Μπάρτσα και πήρε προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έλτσε είναι αδύναμη αντίπαλος για τα δόντια της Ρεάλ, ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50 το διπλό με over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ - Μπέτις: 2 (απόδοση 2.10), 20:00
  • Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.45 - 1.50), 22:00
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Χ2 (απόδοση 1.60), 22:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ