TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το ανέβασμα της Σασουόλο δίνει αξία στο 1.85 του άσου

Οι παίκτες της Σασουόλο πανηγυρίζουν το πέμπτο γκολ κόντρα στη Μίλαν
Οι παίκτες της Σασουόλο πανηγυρίζουν το πέμπτο γκολ κόντρα στη Μίλαν © 2023 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (06/03) και ποντάρει στον άσο της Σασουόλο από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Σασουόλο βρήκε φόρμα στο κατάλληλο χρονικό σημείο της σεζόν και όλα δείχνουν πως για ακόμα μία σεζόν θα έχει ένα εύκολο τελείωμα, χωρίς πίεση.

Το φορμάρισμα της Σασουόλο

Η Σασουόλο τη 18η αγωνιστική βρισκόταν στη 17η θέση, με ένα ρεκόρ όμως 3-2-1 στα επόμενα έξι παιχνίδια, ανέβηκε στη 14η θέση και έχτισε απόσταση εννιά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι πήρε σε αυτό το διάστημα σπουδαία αποτελέσματα και υπήρξαν παιχνίδια που έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Η αλλαγή εικόνας ξεκίνησε στο ισόπαλο 1-1 στη Μόντσα, με τη Σασουόλο να παίζει καλύτερα (xGoals 0,90-1,78) και με την εικόνα της να δείχνει πως θα αρχίσουν οι νίκες. Κανένας όμως δεν μπορούσε να προβλέψει τον εμφατικό τρόπο, με τον οποίο θα επέστρεφε στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Διπλό στο Μεάτσα επί της Μίλαν με 5-2, μία καθαρή νίκη με xGoals 0,44-1,86. Ακολούθησε δεύτερη νίκη στη σειρά απέναντι σε σύλλογο που κυνηγά την τετράδα και στις 4 Φεβρουαρίου κέρδισε 1-0 την Αταλάντα με xGoals 1,01-0,40, πάνω σε μία φάση που η ομάδα του Γκασπερίνι βρισκόταν σε αγωνιστικό ανέβασμα.

Ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 επί της Ουντινέζε, η ήττα με 2-0 από τη Νάπολι, που όλη τη σεζόν είναι πάνω από το εγχώριο ανταγωνισμό και το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λέτσε. Σήμερα υποδέχεται την Κρεμονέζε, που έχει κίνητρο αλλά και μεγαλύτερο άγχος (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Σασουόλο το τελευταίο διάστημα έχει βρει την επιθετική της ταχύτητα και έχει καταφέρει να πάρει αποτελέσματα και να κερδίσει παιχνίδια, με πολύ πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο άσος στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο - Κρεμονέζε: 1 (απόδοση 1.85), 21:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ