TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Στόχος δεν είναι μόνο η πρόκριση αλλά και η πρώτη θέση

Ο Αντόνιο Κόντε και ο Χάρι Κέιν στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Σπόρτινγκ για το Champions League
Ο Αντόνιο Κόντε και ο Χάρι Κέιν στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Σπόρτινγκ για το Champions League © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε ταμείο τη Δευτέρα με δυάδα που άγγιξε τον τριπλασιασμό και απόψε ποντάρει στο πρώτο σκέλος της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.

Μάχη πρόκρισης στον τέταρτο όμιλο του Champions League και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Μόνο η Τότεναμ έχει σαν πάτωμα την τρίτη θέση, οι υπόλοιποι τρεις μπορούν να τερματίσουν από την πρώτη μέχρι και την τέταρτη θέση. Οι παίκτες του Κόντε πανηγύρισαν την πρόκριση με το τέρμα του Κέιν, όμως το VAR το ακύρωσε και έχουν ακόμη μία αποστολή.

Προγνωστικά Champions League: Ζητούμενο η πρωτιά

Στους "16" της διοργάνωσης η Τότεναμ περνάει και με ισοπαλία απόψε στη Μασσαλία (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), όμως είναι τελείως διαφορετικό το εισιτήριο της πρώτης θέσης. Αν βγεις δεύτερος το πιθανότερο είναι να βρεις στον δρόμο σου κάποιο μεγαθήριο στον επόμενο γύρο. Η πρώτη θέση ανοίγει τον δρόμο για πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Μαρσέιγ χρειάζεται μόνο τη νίκη και αρχίζει να ξεφουσκώνει. Η ομάδα του Τούντορ έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, όμως στο πρωτάθλημα τρέχει ένα αρνητικό σερί 0-1-3, το οποίο την έχει φέρει στην πέμπτη θέση. Θέλει μόνο τη νίκη για να περάσει στον επόμενο γύρο, το ρίσκο που θα αναγκαστεί να πάρει θα δώσει χώρους στην ποιοτική και γρήγορη τριάδα, των Κέιν, Σον και Μόουρα, να αναδείξει τα αμυντικά της προβλήματα. Το διπλό στο 2.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Το ρίσκο των Γερμανών

Η Σπόρτινγκ περνά με δύο αποτελέσματα στους "16", η Άιντραχτ θέλει μόνο τη νίκη (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Η πραγματικότητα του αγώνα θα οδηγήσει τους Γερμανούς σε ένα ποδόσφαιρο ρίσκου. Θα πάνε στην Πορτογαλία για να παίξουν το γνωστό επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Δύσκολα να προσεγγίσει κανείς το σημείο της αναμέτρησης, η επιθετικότητα που θα βγάλει η Άιντραχτ με οδηγεί στο Goal/Goal στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.40), 22:00
  • Σπόρτινγκ - Άιντραχτ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ