TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Στο δρόμο για το three peat, ποντάρισμα στο 1.75

Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σάο Πάουλο στο Brasileirao
Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (29/06) και καταλήγει σ’ ένα δυνατό ποντάρισμα.

Συνεχίζεται η φάση των "16" για το Copa Libertadores και στη μάχη μπαίνει η κάτοχος των δύο πρόσφατων διοργανώσεων, Παλμέιρας. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι στην πρώτη θέση της Serie A, δείχνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της στο Copa Libertadores.

Προγνωστικά Copa Libertadores

Η Σέρο Πορτένιο (01:15 LIVE από το SPORT24) από την Παραγουάη, προέρχεται από πραγματικά πολύ σκληρή ήττα (1-0) για το εγχώριο πρωτάθλημα στην έδρα της πρωτοπόρου Λιμπερτάδ, που την άφησε 7 βαθμούς πίσω και εκτός διεκδίκησης του τίτλου, καθώς η διαφορά άνοιξε στους 7 βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παλμέιρας έκανε ροτέισον στο 2-2 στην έδρα της Αβαΐ την περασμένη αγωνιστική, γύρισε το παιχνίδι από 1-0, όμως ισοφαρίστηκε. Στο τέλος ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε πως οι παίκτες της Αβαΐ πανηγύριζαν κάθε τάκλιν λες και έχουν σκοράρει, δείχνοντας το δύσκολο δρόμο που θα έχει στην συνέχεια η ομάδα του και την προσπάθεια που χρειάζεται. Να σημειώσουμε πως ο Αμπέλ Φερέιρα μετρά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στα εκτός έδρας παιχνίδια στη διοργάνωση 9-3-0. Το διπλό της Παλμέιρας στo 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέρο Πορτένιο - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 1.75), 01:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ