TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Σκοράρει παντού η Μπρέντφορντ, "καίγεται" η Γουέστ Χαμ

Ο Ναγέφ Αγκέρντ πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Σαουθάμπτον | 2 Απριλίου 2023
Ο Ναγέφ Αγκέρντ πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Σαουθάμπτον | 2 Απριλίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (5/4) και ποντάρει στα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Premier League.

Το έχω γράψει πολλές φορές, δεν γίνεται να πέσει η Γουέστ Χαμ. Το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ είναι το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας.

Πρέπει να πάρει αποτέλεσμα σε τρίτο σερί εντός έδρας

Πριν από τη διακοπή ήταν καλύτερη αλλά έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα σε ματς με xGoals 2,58-1,98. Στην επιστροφή στη δράση, μετά τις εθνικές ομάδες, έπαιξε καλή άμυνα και κέρδισε αν και λαχτάρισε στο τέλος. Δίκαιο πάντως το 1-0 επί της Σαουθάμπτον σε ματς με xGoals 1,57-0,37. Η ομάδα του Μόγες έχει πλέον καταφέρει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, όχι όμως και από την πίεση καθώς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη 18η θέση. Η Γουέστ Χαμ πάντως είναι στη 10η θέση στη διαφορά των xGoals και άξιζε να έχει καλύτερη συγκομιδή.

Τρομερό παιχνίδι έκανε η Νιουκάστλ με τη Γιουνάιτεντ και την κέρδισε πανάξια με 2-0. Οι "καρακάξες" είναι στην τρίτη θέση στη διαφορά των xGoals, πίσω μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ. Ασφαλώς και με τη συνολική της εικόνα, η ομάδα του Έντι Χάουι αξίζει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα για να παίξει στο επόμενο Champions League.

Το παιχνίδι όμως με την Γουέστ Χαμ δεν θα είναι εύκολο. Τα "σφυριά" χρειάζονται οπωσδήποτε έστω το βαθμό και θα κάνουν τα πάντα για να τον κατακτήσουν (22:00 Novaspots 2HD, Live από το SPORT24). Θα παίξουν σε χαμηλά μέτρα, με κοντά τις γραμμές, κάτι που δεν βολεύει και τόσο πολύ τη Νιούκαστλ. Θυμίζω πως στον πρώτο γύρο, η Γουέστ Χαμ είχε πάρει την ισοπαλία με 1-1 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Στο 1.80-1.85 στο μέσο όρο των εταιριών η διπλή ευκαιρία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν σταματά να σκοράρει η Μπρέντφορντ

Δεν κοντράρεται η Μπρέντφορντ αυτήν την περίοδο. Έχει βρει φόρμα, σκοράρει πολύ εύκολα και οι φιλοδοξίες της δεν έχουν ταβάνι. Το ρεκόρ της στα τελευταία 16 παιχνίδια είναι 7-8-1. Δέχτηκε μεγάλη πίεση στην έδρα της Μπράιτον, δίκαια ισοφαρίστηκε στο τέλος σε 3-3. Σε κάθε περίπτωση, σκοράρει στα 14/16 τελευταία παιχνίδια. Όταν ο αντίπαλος έχει επιθετικό ταλέντο, δεν το κρατά εύκολα το μηδέν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Novaspots Premier League, Live από το SPORT24). Το Goal/Goal στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ: 1ΧΔ (απόδοση 1.80-1.85), 22:00
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ