TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία κόντρα και το clasico

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τον Ντάνι Θεμπάγιος στο clasico για το ισπανικό πρωτάθλημα στο Καμπ Νου
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τον Ντάνι Θεμπάγιος στο clasico για το ισπανικό πρωτάθλημα στο Καμπ Νου © 2023 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ίδιας λογικής με την Τρίτη και το πρόγραμμα της Τετάρτης. Εξ αναβολής στην Premier και παιχνίδια κυπέλλου στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου ξεχωρίζει φυσικά το κλάσικο στη Βαρκελώνη.

Μάντσεστερ Γ. – Μπρέντφορντ (22:00 Novaspots Premier League, Live από το SPORT24). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από πολύ κακή εμφάνιση με τη Νιούκαστλ, μια από τις χειρότερες της σεζόν. Δεν ήταν απλώς το 2-0, αλλά η όλη εικόνα, με τα xGoals του παιχνιδιού στο 4,41-0,54! Κι ακόμη χειρότερα για τη Μάντσεστερ Γ. ότι πλέον συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη στην Premier League και χωρίς να σκοράρει: Το εφιαλτικό 7-0 από τη Λίβερπουλ, το τελείως απογοητευτικό 0-0 με τη Σαουθάμπτον στο Ολντ Τράφορντ και το 2-0 στο Νιούκαστλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βέβαια είναι, αυτές οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά οι οιωνοί δεν δείχνουν πολύ καλοί. Ο Κασεμίρο εκτίει την 3η αγωνιστική της ποινής του (4 ήττες στα 8 που έχει λείψει στην Premier, 3 στα 19 που έπαιξε) και η Μπρέντφορντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση: 6-6-1 μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ. Σε αποδόσεις πάνω από 5,00 το διπλό, το χέρι πηγαίνει εύκολα στην κόντρα.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου, με την Μπαρτσελόνα να έχει νικήσει 1-0 μέσα στη Μαδρίτη. Και με τη Ρεάλ βέβαια να πηγαίνει στο clasico με την πλάτη στον τοίχο, καθώς καλείται να κάνει την ανατροπή και να σώσει την εγχώρια χρονιά με έναν τίτλο, αφού στο είναι ήδη εκτός πρωταθλήματος και στο -12 από την Μπαρτσελόνα.

Οι αποδόσεις δείχνουν φυσιολογικές, με τον άσο φαβορί του 2.30-2.40 και το διπλό αουτσάιντερ του 2.90-3.00, και σε αυτές τις τιμές δεν νομίζουμε ότι έχει πολύ νόημα να μπλέξεις σε ένα τέτοιο claciso που κρίνει μια πρόκριση σε τελικό και που μπορεί πραγματικά να πάει παντού. Πιο ενδιαφέρουσα επιλογή δείχνει το G/G & Over 2,5, που είναι σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο 2.10.

Η Μπαρτσελόνα φέτος παίζει πολύ καλή άμυνα, και για αυτό και αυτές οι αποδόσεις, όμως σε έναν δεύτερο ημιτελικό η κατάσταση πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγει. Κι εξάλλου, τα τρία από τα τέσσερα φετινά τους claciso έβγαλαν G/G & Οver 2,5: 3-1 για τη Ρεάλ και 2-1 για την Μπαρτσελόνα τα δύο ματς πρωταθλήματος και 3-1 για την Μπαρτσελόνα το Σούπερ Καπ, μόνο το 0-1 του πρώτου ημιτελικού χάλασε τη συνταγή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. – Μπρέντφορντ: Χ2 (απόδοση 2.30) 22:00
  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.10) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ