TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Περνάνε με διπλά από τη Δανία

Ο Έμερσον Παλμιέρι πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Στεάουα στο Europa Conference League
Ο Έμερσον Παλμιέρι πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο αναμετρήσεις από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Πέμπτης (15/09).

Η Λάτσιο έχει σήμερα την ευκαιρία να βάλει βάσεις για να πάρει σοβαρό πλεονέκτημα για την πρώτη θέση στον 6o όμιλο του Europa League και στη συνέχεια να ασχοληθεί με ηρεμία με το εξαιρετικά απαιτητικό την φετινή σεζόν ιταλικό πρωτάθλημα. Την πρώτη αγωνιστική του ομίλου κέρδισε εύκολα 4-2 την Φέγενορντ. Σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Μίντιλαντ (19:45 COSMOTE SPORT 4 , LIVE από το SPORT24 ) για να αντιμετωπίσει μία ομάδα που δεν πατάει καλά στα πόδια της αυτή την εποχή. Η Μίντιλαντ με μόλις 2 νίκες σε 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ρεκόρ 2-4-3 βρίσκεται στην 8η θέση.

Στο πρώτο παιχνίδι της για τον όμιλο στην έδρα της Στουρμ Γκρατς ηττήθηκε πολύ πιο εύκολα από ό,τι μαρτυρά το τελικό 1-0. Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό έχασαν πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ, 3,31 - 0,60 τα xG.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κερδίζει εύκολα τους κατώτερους

Η Λάτσιο σ’ αυτόν τον πρώτο κύκλο της σεζόν δείχνει καλά δουλεμένη από τον Σάρι στο δημιουργικό κομμάτι, φρέσκια και γρήγορη στην ανάπτυξη της, αλλά όχι τόσο αποτελεσματική μεσοαμυντικά. Όταν παίζει με αντιπάλους που της επιτρέπουν να βρίσκει ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι της συνδυάζει αποτέλεσμα με όμορφο ποδόσφαιρο, αν όμως της πάρεις την μπάλα και χρειάζεται να σε αντιμετωπίσει αυτή, όπως έκανε η Νάπολι, μπορείς να την βραχυκυκλώσεις. Εννοείται πως με αντίπαλο τη Μίντιλαντ θα δούμε το πρώτο σενάριο. Το διπλό στο 1.90 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φρέσκια από την διακοπή χρειάζεται νίκες για να βρει τον δρόμο της

Για τον 2ο όμιλο του Conference η Γουέστ Χαμ, πηγαίνει στην έδρα της Σίλκεμποργκ. Καλό θα της κάνει η διακοπή της Γουέστ Χαμ. Ο Μόγιες έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο με δυνατότητες από πέρυσι, που ενισχύθηκε σημαντικά με τις μεταγραφές. Αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν την ποιότητα και το βάθος της ομάδας, Πακετά, Κορνέ, Κέρερ, Σκαμακά, Ντάουνς. Το ξεκίνημα της όμως στο πρωτάθλημα δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε, με ρεκόρ 1-1-4 η Γουέστ Χαμ βρίσκεται πολύ χαμηλά. Είναι δεδομένο πως το ταλέντο, το ρόστερ και η δουλειά που έγινε πέρυσι εγγυούνται πως θα βρουν τα Σφυριά τον δρόμο τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το φρεσκάρισμα της διακοπής θα βοηθήσει τον Μόγιες να παρουσιάσει μία φρέσκια ενδεκάδα στην έδρα της αδύναμης Σίλκεμποργκ (22:00 LIVE από το SPORT24 ) και να ψάξει για μία νίκη που θα δώσει σοβαρό προβάδισμα πρώτης θέσης στον όμιλο και ψυχολογία για να φτιάξει την θέση της στην Premier League. Δεν χωρά συζήτηση πως υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Σίλκεμποργκ και τη Γουέστ Χαμ. Το διπλό πτωτικό, βρίσκεται στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντιλαντ - Λάτσιο: 2 (απόδοση 1.90), 19:45
  • Σίλκεμποργκ - Γουέστ Χαμ: 2 (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ