TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παρολί από το Copa Libertadores

Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο σε ματς για το Copa Libertadores κόντρα στην Παλμέιρας
Ο Χουλκ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο © 2021 WASHINGTON ALVES/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (28/06) και καταλήγει σε δύο λάτιν πονταρίσματα.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει αγώνες για τον πρώτο γύρο από την φάση των "16" για το Copa Libertadores. Διπλά παιχνίδια, δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, έχουμε απευθείας πέναλτι.

Από καλό σερί αποτελεσμάτων

Η Ατλέτικο Μινέιρο την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Βραζιλία. Έχει πραγματοποιήσει ένα άσχημο ξεκίνημα την φετινή σεζόν ο Αργεντινός κόουτς Αντόνιο Μοαμέδ, βρέθηκε κοντά στην έξοδο, μοιάζει όμως στο να είναι κοντά για να γυρίσει το κλίμα. Δυο νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο επί της Φλαμένγκο και η ανατροπή από 0-2 στο 75ο λεπτό σε 3-2 επί της Φορταλέζα, σε συνδυασμό με την ισοπαλία που έφερε η Παλμέιρας στην Αβαΐ, δημιουργούν ένα καλό μομέντουμ. Η διαφορά από την πρώτη θέση μειώθηκε στους 5 βαθμούς και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν έμπρακτα στο γήπεδο πως στηρίζουν τον Αργεντινό τεχνικό. Ο Μοαμέδ ασφαλώς και χρειάζεται ανοιχτό το Libertadores για να έχει ήρεμη την θέση του.

Δίχως αγώνα εδώ και ένα μήνα

Στην φάση των 16 αντιμετωπίζει την αδύναμη Έμελεκ (01:15 LIVE από το SPORT24 ) από τον Ισημερινό. Βρίσκεται στην 6η θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, το οποίο έχει διακοπή εδώ και ένα μήνα και θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου. Επίσης υπάρχει γκρίνια από την αποχώρηση του ηγέτη κεντρικού χαφ Ρόχας, την Τετάρτη θα ταξιδέψει στο Μεξικό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση στη Μοντερέι.

Η Έμελεκ στον όμιλο είχε βρεθεί με την Παλμέιρας, που πάνω κάτω είναι στην ίδια δυσμική με την Ατλέτικο. Είχε ηττηθεί εύκολα και στα δύο παιχνίδια, 3-1 εντός έδρας, 1-0 εκτός. Η Ατλέτικο αρχίζει να αποκτά μομέντουμ, δεν θα έχει πρόβλημα με την Έμελεκ, το διπλό στο 1.90 στον μέσο όρο των εταιριών.

Πρόβλημα στην δημιουργία

Η Κορίνθιανς υποδέχεται την Μπόκα (03:30 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24 ). Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε σχέση με όσα αξίζει βάσει της εικόνας που δείχνει. Την περασμένη αγωνιστική πλήρωσε για ακόμη μία φορά την έλλειψη δημιουργίας της και κόλλησε στο 0-0 με τη Σάντος στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, 0,49 - 0,35 xGoals. Η Κορίνθιανς τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα επιθετικότητας και δημιουργίας και επιλογή προπονητή δεν φαίνεται ικανή για να λύσει το πρόβλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η επιτυχία του Ζέσους στην Φλαμένγκο και του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας έχει κάνει την πορτογαλική αγορά ελκυστική για τους βραζιλιάνικους συλλόγους, καθώς βοηθά και η γλώσσα. Όμως ο Βίτορ Περέιρα και δύσκολος άνθρωπος είναι και μέτριος προπονητής. Η Μπόκα θα πάει σε μία καυτή έδρα για να αντιμετωπίσει μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ, όμως δεν ξέρει και να ανοίγει άμυνες, ασφαλώς και είναι σε θέση να πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2 στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμελεκ - Ατλέτικο Μινέιρο: 2 (απόδοση 1.90), 01:15
  • Κορίνθιανς - Μπόκα Τζούνιορς: Χ2 (απόδοση 1.60), 03:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ