TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παιχνίδι τριπλασιασμού από τα προκριματικά

Οι παίκτες της Κάραμπαγκ στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τους "16" του Europa Conference League
Οι παίκτες της Κάραμπαγκ στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τους "16" του Europa Conference League © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και καταλήγει σε δύο επιλογές από τις επαναληπτικές αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σήμερα στο πρόγραμμα έχουμε τα παιχνίδια ρεβάνς από τον πρώτο γύρο του Champions League.

Στη Λετονία, η ΦΚ Ρίγας υποδέχεται την Ελσινκι από τη Φιλανδία (18:30 Live από το SPORT24). Στο πρώτο παιχνίδι η Ελσίνκι επικράτησε με 1-0 και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης. Οι Φιλανδοί ήταν ανώτεροι σαν ομάδα, δεν απειλήθηκαν καθόλου και δίκαια έφτασαν στη νίκη, σε ένα παιχνίδι με 0,64-0,16xg.

Η Ρίγας από τη Λετονία είναι στην 198η θέση στην κατάταξη της UEFA. Σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία έχει η Ελσίνκι, που βρίσκεται στην 139η. Η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού, η εμπειρία της Ελσίνκι και το σημαντικό γεγονός πως η Ρίγα, δεν παίζει στη φυσική της έδρα, κάνει δίκαιες τις τιμές της διπλής ευκαιρίες. Στο 1.60 το Χ2Δ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με παράδοση κόντρα σε Πολωνούς

Στο Μπακού, η Κάραμπαγκ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Λεχ Πόζναν (19:00 Live από το SPORT24). Ο τεχνικός της Κάραμπαγκ δηλώνει αισιόδοξος, λέγοντας πως στο πρώτο παιχνίδι "μπορεί να ηττηθήκαμε, όμως δείξαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα από τη Λεχ Πόζναν".

Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα οι Αζέροι, βρίσκονται στην 68η θέση στην κατάταξη της UEFA και μετρούν τέσσερις διαδοχικές παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Πέρυσι έφτασαν ως τους "16" του Europa Conference League, αλλά αποκλείστηκαν εκεί από τη Μαρσέιγ.

Η Κάραμπαγκ μετράει 3/3 προκρίσεις απέναντι σε Πολωνούς. Δεν ξέρω, αν καταφέρει να το πάει μέχρι τέλους, είναι πιθανό όμως και το ενδεχόμενο να πάμε σε παράταση. Σε κάθε περίπτωση, ο άσος προσφέρει όλα τα ενδεχόμενα πρόκρισης για την Κάραμπαγκ και φυσικά παίρνουμε μαζί μας και την παράταση. Στο 1.85 είναι δίκαιος με βάση και την εικόνα του πρώτου αγώνα αλλά και την πρόσφατη ευρωπαϊκή ιστορία των δύο ομάδων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΦΚ Ρίγας - Ελσίνκι: Χ2 (απόδοση 1.60), 18:30
  • Κάραμπαγκ - Λεχ Πόζναν: 1 (απόδοση 1.85), 19:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ