XGOALS BET

Προγνωστικά Champions League: Τα xGoals του πρώτου αγώνα οδηγούν στην κόντρα

Το σεντόνι του Champions League
Το σεντόνι του Champions League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με την Μπαλκάνι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Επιλογή σε τιμές άνω του 2.00

Οι επαναληπτικοί αγώνες για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον απόψε. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι αυτό της πρωταθλήτριας Λιθουανίας, Ζάλγκιρις Βίλνιους, με την πρωταθλήτρια Κοσόβου, Μπαλκάνι (19:00 Live από το SPORT24).

Οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν φαβορί στο πρώτο παιχνίδι, πριν μία εβδομάδα τη Ζάλγκιρις, στο 2.30, ωστόσο δεν δικαιώθηκαν. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, με την Μπαλκάνι να αδικείται από το τελικό σκορ, σε μία αναμέτρηση που οι τελικές ήταν 15-4 και τα xGoals 2,10-0,78 υπέρ των Κοσοβάρων.

Εν ολίγοις, η πρωτάρα στην Ευρώπη Μπαλκάνι άξιζε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, που έγινε στην Πρίστινα και σε κάθε περίπτωση έδειξε ότι δεν υστερεί σε ποιότητα έναντι των Λιθουανών, οι οποίοι είχαν ως κορυφαίο παίκτη τους, τον τερματοφύλακα Γκερτμόνας.

Η Ζάλγκιρις είναι πιο έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού παίζει σε αυτές για 11 σερί σεζόν. Έχει αναδειχθεί έξι φορές πρωταθλήτρια Λιθουανίας την τελευταία 9ετια και θεωρητικά έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει δώσει ήδη 18 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, όπου είναι πρωτοπόρος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αυτά τα στοιχεία ωστόσο δεν αρκούν για να δίνεται απόψε η Ζάλγκιρις καθαρό φαβορί στο 1.80. Το λιθουανικό ποδόσφαιρο διανύει ίσως τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του και αυτή τη στιγμή η Λιθουανία είναι στην 40η θέση στο UEFA Ranking, έξι δηλαδή θέσεις κάτω από το Κόσοβο. Σημειώνεται εξάλλου, ότι η Ζάλγκιρις τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει ουκ ολίγες αποτυχίες στην Ευρώπη. Πέρυσι για παράδειγμα αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, χάνοντας εντός έδρας με 1-0 από τη Μούρα (Σλοβενία).

Η Μπαλκάνι έδειξε πριν μία εβδομάδα ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα τους Λιθουανούς και με βάση τα xGoals του πρώτου αγώνα το αποψινό σετ σηκώνει κόντρα. Το διπλό εντοπίζεται ακόμη και σε τιμές άνω του 4.70, απόδοση που μας δίνει το δικαίωμα να πάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στη διπλή ευκαιρία, στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλγκιρις – Μπαλκάνι: Χ2 (απόδοση 2.05), 19:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ