TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι στο Copa Del Rey

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι με τη Θέουτα για το κύπελλο Ισπανίας
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι με τη Θέουτα για το κύπελλο Ισπανίας © 2023 ANTONIO SEMPERE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τους δύο πρώτους προημιτελικούς του κυπέλλου Ισπανίας και βγάζει μία δυάδα σε απόδοση άνω του 2.60.

Με δύο αναμετρήσεις από τα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη. Μονές αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Παράδοση και δύο κομβικές απουσίες

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σοσιεδάδ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μπαρτσελόνα πριν από δέκα ημέρες πήρε το Σούπερ Καπ, κερδίζοντας με 3-1 στον τελικό τη Ρεάλ. Κατέκτησε έτσι τον πρώτο της τίτλο επί Τσάβι, ενώ στο πρωτάθλημα έχει ένα προβάδισμα τριών βαθμών από τους Μαδριλένους.

Η Σοσιεδάδ προέρχεται από 9 συνεχόμενες νίκες! Η ομάδα του Αλγκουαθίλ έχει φόρμα, δυνατότητες και φιλοδοξία, υπάρχουν όμως δύο στοιχεία, που γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της Μπάρτσα.

Οι τραυματισμοί των πολύτιμων Μερίνο, Νταβίντ Σίλβα και η τρομακτική προϊστορία, με τους Καταλανούς να μετρούν 24 συνεχόμενες νίκες στο Καμπ Νου απέναντι στη Σοσιεδάδ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Χετάφε, η Μπαρτσελόνα μπορεί να πέτυχε τον στόχο της και να κέρδισε με 1-0, αλλά δεν έπαιξε καλά. Συγκριτικά όμως με την Κυριακή επιστρέφει ο Λεβάντοβσκι και ο Τσάβι είναι πολύ πιθανό να παρατάξει την ενδεκάδα, που κέρδισε στον τελικό τη Ρεάλ. Ο άσος στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ο δρόμος για να σώσει τη χρονιά

Στον δεύτερο προημιτελικό της ημέρας, η Οσασούνα υποδέχεται τη Σεβίλλη και για τις δύο ομάδες το κίνητρο είναι πολύ υψηλό (23:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Η Οσασούνα ψάχνει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά από 18 χρόνια. Η Σεβίλλη θέλει να ανοίξει μία πόρτα, που να της δίνει το δικαίωμα για μία επιτυχία τη φετινή χρονιά και φυσικά να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, με το 1-0 επί της Κάδιθ, κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το τελευταίο διάστημα η Σεβίλλη είναι σαφώς βελτιωμένη. Το περασμένο Σάββατο δεν δέχτηκε την παραμικρή πίεση από την αδύναμη Κάδιθ, 1,65-0,07 τα xGoals.

Επίσης, η επιστροφή του Οκάμπος, φανέρωσε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, πως θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Ήταν ο παίκτης που κυνήγησε τη φάση στο πέναλτι που έδωσε την πολύτιμη νίκη. Δύσκολο το μονό παιχνίδι στην Παμπλόνα, όμως οι εταιρίες, με τις αποδόσεις τους, μάς δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε υπέρ της Σεβίλλης και να πάρουμε μαζί μας και την παράταση. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 1.55-1.60), 22:00
  • Οσασούνα - Σεβίλλη: Χ2Δ (απόδοση 1.60-1.65), 23:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ