TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Μετράει η εμπειρία στο Champions League

Ο άσος της Φερεντσβάρος Τοκμάκ Ενγκουέν
Ο άσος της Φερεντσβάρος Τοκμάκ Ενγκουέν © 2022 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ ρίχνει το βάρος στις ρεβάνς του πρώτου γύρου στα προκριματικά του Champions League και έχει καταλήξει σε ένα παρολί, που δίνει απόδοση λίγο πάνω από τον τριπλασιασμό.

Η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ από την Λευκορωσία, υποδέχεται τη Μάριμπορ, όχι στη φυσική της έδρα, αλλά στο "Σακάρια Ατατούρκ Στέιντιουμ" στην Τουρκία (20:00 Live από το SPORT24). Η UEFA έχει απαγορεύσει στις ομάδες από τη Λευκορωσία να δίνουν τα παιχνίδια τους εντός συνόρων, για την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Αυτό έχει ως συνέπεια να δίνουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους σε ουδέτερο γήπεδο και κεκλεισμένων των θυρών.

Το πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία είχε έρθει 0-0. Πιο έμπειρη ομάδα η Μάριμπορ, έχει σημαντικό πλεονέκτημα πως η ρεβάνς θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος. Πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης, θα ποντάρω υπέρ της Μάριμπορ και θα πάρω μαζί μου και την ισοπαλία. Στο 1.50-1.55 το Χ2.

Προγνωστικά Τσάρλυ

Υπάρχουν ακόμη δύο ζευγάρια που τα πρώτα παιχνίδια έμειναν στη λευκή ισοπαλία, όμως οι δύο ομάδες που θα έχουν την έδρα στη ρεβάνς είναι ανώτερες. Ας τα δούμε με τη σειρά. Η Φερεντσβάρος, Νο. 83 στην ευρωπαϊκή κατάταξη, υποδέχεται την Τομπόλ από το Καζακστάν, που βρίσκεται στο Νο. 274 (21:00 Live από το SPORT24).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Φερεντσβάρος, τα τρία τελευταία χρόνια, έχει φθάσει στους ομίλους. Μία φορά στο Champions League και δύο στο Europa League. Μόλις μία πρόκριση επί της Χάιντουκ έχει να επιδείξει η Τομπόλ. Υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας και εμπειρίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα του Καζακστάν βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Τομπόλ. Το περασμένο Σάββατο αποκλείστηκε από το κύπελλο, δεχόμενη έξι τέρματα (!), παίζοντας βέβαια με αλλαγές. Ο άσος στο 1.35.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, η Κλούζ που βρίσκεται στο No. 109, υποδέχεται την Πιούνικ από την Αρμενία, που βρίσκεται στο Νο. 193 (21:30 Live από το SPORT24). Όποιος έχει εικόνα από το πρώτο παιχνίδι, καταλαβαίνει, πως δύσκολα θα γλιτώσει για δεύτερη φορά η Πιούνικ. Μονότερμα έπαιζαν οι Ρουμάνοι, είχαν σημαντικές κλασικές ευκαιρίες και η λογική λέει πως θα καθαρίσουν εύκολα την πρόκριση. Ο άσος με over 1,5, ανάμεσα στο 1.50-1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ - Μάριμπορ: Χ2 (απόδοση 1.50-1.55), 20:00
  • Φερεντσβάρος - Τόμπολ: 1 (απόδοση 1.35), 21:00
  • Κλουζ - Πιούνικ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.50-1.55), 21:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ