ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Δυάδα με γκολ στο 2.47

Οι παίκτες της Σλόβαν στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό
Οι παίκτες της Σλόβαν στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Ντιναμό Μπατούμι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα και της Κλάκσβικ με την Μπόντο Γκλιμτ, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League είναι αυτό ανάμεσα στην Ντιναμό Μπατούμι και τη Σλόβαν Μπρατισλάβα (20:00 Live από το SPORT24).

Το πρώτο παιχνίδι στη Σλοβακία έληξε ισόπαλο 0-0, παρότι η πρωταθλήτρια της Γεωργίας έπαιξε από το 42' με παίκτη λιγότερο. Η Σλόβαν είχε την υπεροχή, δεν κατάφερε ωστόσο να ασκήσει σημαντική πίεση στα καρέ της αντιπάλου. Είναι χαρακτηριστικό πως οι τελικές προσπάθειες ήταν 13-12 υπέρ των Σλοβάκων και τα xGoals 1,48-1,39. Εν ολίγοις η εικόνα ήταν αρκετά ισορροπημένη για παιχνίδι, που ο γηπεδούχος είχε αριθμητικό πλεονέκτημα ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ντ. Μπατούμι - Σλόβαν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτά τα δεδομένα έχουν επηρεάσει και το σετ της ρεβάνς, με τον άσο της Μπατούμι να έχει πιεστεί από τα αρχικά 2.50-2.55 στο 2.30-2.35 κατά μέσο όρο. Σε αυτή την πτώση, ρόλο έχει παίξει επίσης το γεγονός ότι η Σλόβαν αναμένεται να δοκιμαστεί σε μία καυτή έδρα, καθώς οι Γεωργιανοί έχουν ανακοινώσει sold out για το αποψινό ματς στην Μπατούμι Αρένα των 20.385 θέσεων.

Για τους πρωταθλητές Γεωργίας η φετινή συμμετοχή είναι μόλις η ένατη στην Ευρώπη. Την καλύτερή της πορεία, η Ντιναμό τη σημείωσε πέρυσι, όταν απέκλεισε την Τρε Πένε (Σαν Μαρίνο) και την ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία) στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους του Europa Conference League, πριν αποκλειστεί οριακά στον τρίτο από την τουρκική Σίβασπορ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σλόβαν είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα ευρωπαϊκά και πέρυσι μετείχε στους ομίλους του Europa Conference League, φέρνοντας μάλιστα δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ. Προηγουμένως είχε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό στα playoffs του Europa League.

Εκεί που υστερεί σαφώς, η εδώ και τέσσερα χρόνια πρωταθλήτρια Σλοβακίας, είναι στον αγωνιστικό ρυθμό, καθώς η εγχώρια λίγκα ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με την Ντιναμό, η οποία έχει στα πόδια της ήδη 20 αγώνες πρωταθλήματος.

Η Μπατούμι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, αφού οδηγεί την κούρσα στην Erovnuli Liga με +9 βαθμούς από τη δεύτερη Ντιναμό Τιφλίδας και είναι αήττητη 18 σερί επίσημα ματς (12-6-0), έχει δηλαδή να χάσει από τον περασμένο Μάρτιο.

Η αποστολή λοιπόν για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γεωργίας και ξέρει πολύ καλά το γεωργιανό ποδόσφαιρο, μόνο εύκολη δεν αναμένεται. Το πιθανότερο είναι πως θα πάμε ξανά σε ένα κλειστό ματς, όπως πριν μία εβδομάδα.

Η Σλόβαν δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμη και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, διότι αν βρεθεί πίσω στο σκορ θα έχει ένα βουνό να ανέβει. Από την άλλη, οι Γεωργιανοί οφείλουν να μην παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό τους και λογικά θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν. Λογική σκέψη το Under 2,5 σε τιμές οριακά πάνω από το 1.50.

Προγνωστικά Champions League

Διαφορετικής λογικής είναι το παιχνίδι της Κλάκσβικ με την Μπόντο Γκλιμτ. Οι πρωταθλητές Νορβηγίας, που πέρυσι διέπρεψαν στην Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, επιβεβαίωσαν στο πρώτο ματς την ανωτερότητά τους κι έβαλαν γερές βάσεις πρόκρισης, αφού κέρδισαν με 3-0.

Ο επαναληπτικός ήταν να διεξαχθεί κανονικά την Τρίτη, ωστόσο το παιχνίδι μετατέθηκε για απόψε (20:00 Live από το SPORT24), διότι λόγω κακοκαιρίας η Μπόντο Γκλιμτ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει εγκαίρως στα Νησιά Φερόε.

Το σύνολο του Κγέτιλ Κνούτσεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει έξι νίκες στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια του (6-0-1), με πιο πρόσφατη το πειστικό 4-1 επί της Σάρπσμποργκ για το νορβηγικό πρωτάθλημα. Το αποψινό ματς είναι τυπικής διαδικασίας, αφού η Κλάκσβικ δεν δείχνει σε θέση να απειλήσει τους Νορβηγούς, ωστόσο στην Μπόντο πιθανότατα δεν θέλουν να χαλάσουν το θετικό τους μομέντουμ.

Από την άλλη, οι Νησιώτες αναμένεται να το διασκεδάσουν όσο μπορούν και φυσικά δεν έχουν λόγο να παίξουν απόψε κλειστά. Κλασική ομάδα του Over 2,5 η Μπόντο, μετράει 17 στα τελευταία 24 παιχνίδια της στην Ευρώπη. Στο 1.62 να προσθέσει ακόμη ένα. Σε τιμές άνω του 2.40 σε δυάδα με το Under 2,5 στο Ντιναμό Μπατούμι – Σλόβαν Μπρατισλάβα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλάσκβικ – Μπόντο Γκλιμτ: Over 2,5 (απόδοση 1.62), 20:00
  • Ντιναμό Μπατούμι – Σλόβαν Μπρατισλάβα: Under 2,5 (απόδοση 1.53), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ