TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με προβλήματα οι Ολλανδοί, κουμπώνει καλά ο Σάντος

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στο Γαλλία - Αργεντινή
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στο Γαλλία - Αργεντινή AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε μία δυάδα από την προκριματική φάση της Euro.

Για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Euro 2024, που μετέχει και η Εθνική μας, θα κάνουν πρεμιέρα τα δύο βαριά χαρτιά. Στο Παρίσι, οι Γάλλοι θα υποδεχτούν τους Ολλανδούς (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Ο Ντιντιέ Ντεσάν, μετά την επιτυχία του να πάει σε τελικό τη Γαλλία σε δεύτερο διαδοχικό Μουντιάλ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Από τους "τρικολόρ" αποχώρησαν οι Βαράν, Λορίς και το περιβραχιόνιο δόθηκε στον Εμπαπέ. Για την θέση του τερματοφύλακα υπάρχει η τερματάρα της Μίλαν, ο Μενιάν, που δεδομένα θα καλύψει την απουσία του Λορίς και θα αφήσει την δική του εποχή. Δεν μπήκαν στην αποστολή οι Πογκμπά, Καντέ, Κιμπεμπέ, Λούκας Ερναντές, όμως η Γαλλία και στο Μουντιάλ κατάφερε να ζήσει χωρίς αυτούς.

Ίωση και κομβικές απουσίες

Αντίθετα, είναι τεράστια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κούμαν στο ντεμπούτο του, στην επιστροφή του στον πάγκο της εθνική Ολλανδίας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ντάμφρις και ο τραυματίας Φρένκι Ντε Γιονγκ. Πρόκειται για δύο κομβικές απουσίες, καθώς από τον Ντάμφρις η Ολλανδία παίρνει επιθετικότητα και ο Ντε Γιονγκ αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ άμυνας και επίθεση.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ. Τραυματίστηκε και ο γρήγορος εξτρέμ Μπερκγβάιν, ενώ προσβλήθηκαν από ίωση οι Ντε Λιχτ, Χάκπο και Μπότμαν. Φυσικά, δεν αποκλείεται να μείνουν εκτός και άλλοι παίκτες, αν δεν ελεγχθεί η διασπορά.

Καταλαβαίνετε πως ο Κούμαν θα κατέβει με πειραματική ενδεκάδα και για αυτούς τους λόγους ο άσος έχει πέσει από το 1.90 που άνοιξε στο 1.75, στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εποχή Σάντος στην Πολωνία

Εποχή Σάντος στην Πολωνία. Στις αρχές του 2021 ο Πάολο Σόουζα ανέλαβε την εθνική Πολωνίας και υποσχέθηκε πιο επιθετικό, πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τήρησε την υπόσχεση του, η Πολωνία έκανε ένα τεράστιο ρεκόρ από παιχνίδια που έβαζε και δεχόταν τέρματα, όμως ήταν κάτι που δεν τη βοήθησε να πετύχει τους στόχους της.

Στο τέλος του 2021 και μετά το Euro, αποχώρησε για να πάρει την θέση του ο Μίχνιεβιτς, με εμπειρία από πάγκους σε ομάδες της χώρας. Το καλοκαίρι έσκασε ένα σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια την εποχή που ήταν προπονητής στην Λεχ Πόζναν. Ο ίδιος ακούστηκε να συνομιλεί με τον Ρίζαρντ Φόρμπριχ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για χειραγώγηση παιχνιδιών.

Παρότι, οι Πολωνοί έφθασαν στους "16" του Μουντιάλ, το σκάνδαλο και το κακό ποδόσφαιρο που έπαιξαν στα γήπεδα του Κατάρ, έφεραν πιο γρήγορα απ' ότι αναμενόνταν το τέλος του Μίχνιεβιτς. Πράγματι, οι Πολωνοί έπαιξαν υπερβολικά παθητικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Χρειάζονται λοιπόν, έναν προπονητή που θα τους μαζέψει, θα τους κάνει πιο συμπαγείς και θα επιτρέψει στον Λεβαντόβσκι να κάνει τη διαφορά, σε μία ομάδα που δεν θα δέχεται εύκολα γκολ. Για αυτό το σενάριο, ο Σάντος φαντάζει ο ιδανικός άνθρωπος. Πρεμιέρα με την Τσεχία εκτός και περιμένω να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα η εποχή του Σάντος (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Το Χ2Δ στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία - Ολλανδία: 1 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Τσεχία - Πολωνία: Χ2Δ (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ