TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οι απουσίες της Ολλανδίας και ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος κατά την παρουσίασή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας
Ο Φερνάντο Σάντος κατά την παρουσίασή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας © 2023 MICHAL DYJUK/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε δύο επιλογές από τα προκριματικά του Euro.

Γαλλία – Ολλανδία και Τσεχία – Πολωνία είναι τα δύο πιο λαμπερά παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας των προκριματικών του Euro 2024.

Στο Γαλλία – Ολλανδία (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) το καταλυτικό στοιχείο είναι οι απουσίες που έπληξαν τους Ολλανδούς. Στον πάγκο οι Ολλανδοί θα έχουν σήμερα το βράδυ τον Κούμαν, που επιστρέφει στην εθνική μετά την συνταξιοδότηση του Φαν Χαλ, όμως ο 60χρονος τεχνικός έχει στα χέρια του μια αποστολή ανάγκης.

Εξ αρχής είχαν τεθεί νοκ άουτ ο Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα) και ο Μπεργκβάιν (Αγιαξ) λόγω τραυματισμών, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντούμφρις (Ιντερ) και το γλυκό έδεσε με το κύμα ίωσης που χτύπησε την αποστολή τις τελευταίες μέρες και το οποίο έθεσε νοκ άουτ πέντε ακόμη παίκτες, μεταξύ αυτών ο Ντε Λιχτ (Μπάγερν), ο Χάκπο (Λίβερπουλ) και ο Μπότμαν (Νιούκαστλ).

Ξεκάθαρη η αποδυνάμωση των Ολλανδών και για αυτό ο άσος από τα αρχικά 1.90 έπεσε στο 1.70-1.75. Αν θες πάντως κάτι παραπάνω, μπορείς να συνδυάσεις τον άσο με το γκολ του Εμπαπέ. Ο σούπερ σταρ των Γάλλων πήρε πλέον το περιβραχιόνιο της εθνικής και στο πρώτο του παιχνίδι ως κάπτεν των τρικολόρ προφανώς θα έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Στο Τσεχία – Πολωνία (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) το σημείο-κλειδί είναι φυσικά η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο των Πολωνών. Οι Πολωνοί, παρά την παρουσία του Λεβαντόβσκι και της γενικότερα καλής φουρνιάς τους, δεν έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό και η ομοσπονδία αποφάσισε να εμπιστευτεί έναν πολύ έμπειρο και απόλυτα επιτυχημένο σε επίπεδο εθνικών ομάδων τεχνικό. Οι Τσέχοι δεν είναι κάτι το φοβερό, από την αποστολή τους απουσιάζει και ο Σικ, οπότε δημιουργούνται οι συνθήκες ώστε ο Σάντος να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με το δεξί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία – Ολλανδία: 1 & σκόρερ Εμπαπέ (απόδοση 2.77) 21:45
  • Τσεχία – Πολωνία: 2 (απόδοση 3.00) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ