TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Μάχες σωτηρίας

Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023
Ο Τζάροντ Μπόουεν πανηγυρίζει γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Έβερτον | 21 Ιανουαρίου 2023 @2023 STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλέγει μία δυάδα εξαπλασιασμού από Ισπανία και Αγγλία.

Στη La Liga η μάχη για την παραμονή είναι πολύ σκληρή και θα κρατήσει μέχρι τέλους. Η Χετάφε βρίσκεται στη 19η θέση με 22 βαθμούς. Έναν βαθμό πιο πάνω είναι η Βαλένθια. Στους 24 είναι αυτή τη στιγμή η γραμμή της σωτηρίας που βρίσκεται η Βαγιαδολίδ.

Σε δύσκολη θέση η Χετάφε

Συνολικά όλες οι ομάδες που βρίσκονται από τη 12η θέση και κάτω βρίσκονται υπό πίεση και οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές. Σημαντική ανάσα έχει πάρει η Χιρόνα, που με δύο σερί νίκες που πέτυχε, 6-2 επί της Αλμερία και 3-2 στην έδρα της Μπιλμπάο έφθασε στους 30 βαθμούς και είναι στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Άνετη δεν είναι, όμως έχει ένα σοβαρό μαξιλάρι ασφαλείας.

Η Χετάφε όμως δεν έχει περιθώρια. Γνώρισε μία άδικη ήττα στο Θεράμικα την περασμένη Δευτέρα. Είχε δοκάρι στο 89ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με τον Μαγιοράλ, όμως το τελικό αποτέλεσμα την έφερε ξανά στη 19η θέση. Χρειάζεται νίκες και να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να παραμείνει στην κατηγορία (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 2.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

Να αποκτήσει μαξιλάρι ασφαλείας εν όψει Conference

Την περασμένη αγωνιστική η Γουέστ Χαμ έδειξε τις δυνατότητες της. Ήταν σαρωτική και επικράτησε με 4-0 της Νότιγχαμ, σε παιχνίδι με 2,59-0,35 xGoals. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Μόγες δεν ανήκει στις ομάδες που θα παίξουν στο τέλος για την κατηγορία.

Χρειάζεται όμως ένα σερί από θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Μπράιτον βρέθηκε πολύ ψηλά στη βαθμολογία, με δυναμική για να βγει στην Ευρώπη. Τα τελευταία αποτελέσματα όμως φέρνουν μία αναμενόμενη προσγείωση. Ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και εντός έδρας ήττα από τη Φούλαμ με 1-0.

Ξεκινά και το Conference League την Πέμπτη για τη Γουέστ Χαμ, μία διοργάνωση που έχει την δυνατότητα ακόμη και να την κατακτήσει. Ασφαλώς, θα θέλει να δώσει αυτή την μάχη, χωρίς να χαροπαλεύει στην Premier League. Είναι λοιπόν σημαντικό και βαθμολογικά και ψυχολογικά να φύγει αήττητη από την έδρα της Μπράιτον. Το Χ2Δ στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Χιρόνα: 1 (απόδοση 2.85), 15:00
  • Μπράιτον - Γουέστ Χαμ: Χ2Δ (απόδοση 2.10), 17:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ