TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Κρατούν ένα καλό πλασάρισμα πριν την διακοπή

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (14/11) και ποντάρει σε δύο σημεία από την Premier League και τη Serie A.

Ο Τεν Χαχ δεν έχει βρει ακόμη σταθερό σχήμα, δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα με αυτοματισμούς, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Ξεκίνησε την αγωνιστική από την πέμπτη θέση, 3 βαθμούς πίσω από την Τότεναμ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Γίνεται κατανοητό, πως αν περάσει σήμερα από τη Φούλαμ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), θα έχει πετύχει ένα καλό πλασάρισμα για την προσπάθεια που κάνει για την τέταρτη θέση.

Προγνωστικά Αγγλία: Πέντε συνεχόμενα διπλά

Η Φούλαμ βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από τις θέσεις που θα τερματίσει και που αξίζει να βρίσκεται. Με μία διαφορά στα xGoals για την 16η θέση, βρίσκεται στην ένατη, 7 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μετά από τρεις άμεσες επιστροφές στην Τσάμπιονσιπ, φέτος μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να παραμείνει στην κατηγορία, αυτό όμως θα συμβεί μετά από μάχη. Πέντε συνεχόμενα διπλά στην έδρα της Φούλαμ μετρά η Γιουνάιτεντ. Το διπλό στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ιταλία: Με Ζιρού η Μίλαν

Η Μίλαν σε όλα τα μεγάλα ραντεβού, από την ημέρα που ανέλαβε ο Πιόλι έχει δείξει χαρακτήρα. Η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος έχει δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Στην Κρεμονέζε δεν βρήκε το γκολ της νίκης και κόλλησε στο 0-0. Δεν δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε όμως τις ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι στο 0-1, 0,24-1,15 xGoals. Στοίχησε προφανώς η απουσία του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης στο αποψινό παιχνίδι με την Φιορεντίνα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η απόσταση από την ασταμάτητη Νάπολι άνοιξε στους 8 βαθμούς και αρχίζουν να κολλάνε πάνω της και οι ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα. Χρειάζεται λοιπόν οπωσδήποτε να κερδίσει τη Φιορεντίνα. Η φετινή σεζόν για την ομάδα του Ιταλιάνο δεν είναι συνέχεια της περσινής. Βρίσκεται πολύ μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις και έχει χάσει τα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει δώσει με ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μάλιστα έχει δεχτεί από τέσσερα τέρματα στους εντός έδρας αγώνες με Λάτσιο και Ίντερ. Ο άσος της Μίλαν ανάμεσα στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 1.90), 18:30
  • Μίλαν - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.75), 19:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ