TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Κερδίζουν και αποκτούν ηρεμία, τριάδα του 6.70

Τσάρλυ Προγνωστικά: Κερδίζουν και αποκτούν ηρεμία, τριάδα του 6.70
@2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε μία τριάδα από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.

Η Γουέστ Χαμ πέτυχε 7η διαδοχική νίκη στο Conference League, αυτή τη φορά με 2-0 στην Κύπρο επί της ΆΕΚ Λάρνακας και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Είναι ξεκάθαρο, πως έχει σαν στόχο την κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης και ασφαλώς είναι μέσα στις δυνατότητές της.

Αν δεν κερδίσει μπλέκει άσχημα

Για να μπορέσει όμως να ασχοληθεί με ηρεμία, με την ευρωπαϊκή πρόκληση, θα πρέπει να βρει τρόπο να ανασάνει στο πρωτάθλημα. Το έχω γράψει πολλές φορές: Δεν υπάρχει λογική αυτό το ρόστερ να παίζει για την κατηγορία. Υπάρχουν αποτελέσματα που σίγουρα ήταν άδικα και υπερβολικά. Η Γουέστ Χαμ θα έπρεπε να βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με βάση τη διαφορά στα xGoals.

Είναι ακραίο αυτό που συμβαίνει με την ομάδα του Μόγες και κάποια στιγμή θα πρέπει να διορθωθεί, καθώς η Γουέστ Χαμ με +1,9 διαφορά στα xGoals είναι στη 16η θέση, μόλις στο +1 από τη γραμμή υποβιβασμού και με τρεις ομάδες από κάτω της να έχουν αγώνα λιγότερο. Αντίθετα, η Άστον Βίλα με -11,6 διαφορά στα xGoals είναι 11η με 11 βαθμούς περισσότερους.

Θα γίνουν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Μόγες και την ομάδα του αν δεν κερδίσει σήμερα. Πρακτικά, μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο (16:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας η Γουέστ Χαμ με την Άστον Βίλα. Ο άσος στο 2.20-2.25.

Γέμισε με βάθος

Μάχη για την τετράδα γίνεται στην Ιταλία. Πέρα από την εικόνα της βαθμολογίας, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η Γιουβέντους να πάρει πίσω τους 15 βαθμούς, κάτι που θα κάνει πολύ δύσκολη την κατάσταση στο ποιες ομάδες θα βγουν την επόμενη σεζόν στο Champions League.

Η ήττα της Ίντερ στην Σπέτσια, δίνει τη δυνατότητα στην Ρόμα να κερδίσει ακόμη περισσότερο έδαφος. Μετά τη νίκη επί της Σοσιεδάδ με 2-0, είναι ανοιχτή η προοπτική να φθάσει όσο γίνεται πιο μακριά στο Europa League. Όμως, ο Μουρίνιο γνωρίζει πως για να είναι πετυχημένη και η δεύτερή του χρονιά στη Ρώμη, θα πρέπει να βγάλει την ομάδα στο Champions League.

Η Ρόμα προέρχεται από μία εξαιρετική εβδομάδα. Νίκες με 1-0 επί της Γιουβέντους και 2-0 επί της Σοσιεδάδ, αλλά το πρόγραμμα παραμένει απαιτητικό. Υποδέχεται τη Σασουόλο, την Πέμπτη πηγαίνει στο Ανοέτα και την Κυριακή έχει ντέρμπι με τη Λάτσιο. Το θετικό είναι πως έχει αρχίζει να κερδίζει σε βάθος. Έχουν προστεθεί λύσεις μέσα από το αγωνιστικό ανέβασμα των Μπελότι, Κάρσντροπ, Ελ Σαράουι, Κουμπούλα και την επιστροφή από τον τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ.

Η Σασουόλο είναι πάντα επικίνδυνη και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως η Ρόμα έχει βελτιώσει πολύ την άμυνα της και βρίσκει τον τρόπο να χτυπά αποτελεσματικά στην επίθεση (19:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). O άσος ανάμεσα στο 1.70-1.75.

Υποχρεωμένη να αξιοποιήσει το βατό πρόγραμμα

Η Σεβίλλη κατάφερε ξανά να κερδίσει στο αγαπημένο της Europa League. Επικράτησε με 2-0 της Φενέρ και μέσα από τη διοργάνωση που έχει μάθει να κατακτά, έχει αφήσει ανοιχτή την πιθανότητα για επιτυχία. Θα πρέπει όμως πρώτα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Φέτος, στο ισπανικό πρωτάθλημα γίνεται χαμός και βρίσκονται πραγματικά καλές ομάδες σε κίνδυνο. Η ομάδα του Σαμπάολι υποδέχεται σήμερα την Αλμερία και αν κερδίσει θα καταφέρει να βάλει πολλές ομάδες από κάτω της (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Έχει ένα βατό πρόγραμμα η Σεβίλλη, με συνεχόμενα παιχνίδια με αντιπάλους που κινδυνεύουν. Μετά το εντός έδρας με την Αλμερία, πηγαίνει στη Χετάφε, στην έδρα της Κάδιθ, υποδέχεται τη Θέλτα και στη συνέχεια πηγαίνει στο Μεστάγια. Σε αυτά τα 5 παιχνίδια χρειάζεται να πάρει τους βαθμούς, που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή. Ο άσος της Σεβίλλης στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα: 1 (απόδοση 2.20-2.25), 16:00
  • Σεβίλλη - Αλμερία: 1 (απόδοση 1.75), 17:15
  • Ρόμα - Σασουόλο: 1 (απόδοση 1.70-1.75), 19:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ