TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Κερδίζει και πατάει τετράδα η Μπιλμπάο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αναμέτρηση στο Καμπ Νόου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χετάφε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε ξανά ταμείο την Κυριακή με δυάδα (Σεβίλλη, Νάπολι) στο 2.68 και απόψε συνεχίζει με ακόμη δύο δυνατά σημεία από τη Serie A και τη La Liga.

Τη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια ψάχνει σήμερα στην Μπολόνια η Αταλάντα, ώστε να μην χάσει έδαφος από τους βαθμολογικούς της στόχους (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Αν πάρει το διπλό, φθάνει τις δύο ομάδες της Ρώμης, τη Ρόμα και τη Λάτσιο στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς και μειώνει στους τρεις πόντους την απόστασή της από την τετράδα.

Η Αταλάντα, στο πρώτο παιχνίδι της μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, κατάφερε να σώσει στο τέλος τον βαθμό στην Σπέτσια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, δεν το παράτησε και ισοφάρισε στο 92ο λεπτό, με τον Πάσαλιτς, σε παιχνίδι με xGoals 1,21-1,94, των μπεργκαμάσκι.

Με σημαντικές απουσίες στην επίθεση η Μπολόνια

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στη φετινή Serie A, πρόσφεραν η Ρόμα με την Μπολόνια. Η ομάδα του Τίάγκο Μότα έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν έκανε το παραμικρό για να ισοφαρίσει, μέχρι να φθάσουμε στις καθυστερήσεις, που είχε μία επικίνδυνη στιγμή, την οποία έκοψε ο Εϊμπραχαμ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημαντική η απουσία του αρχισκόρερ Αρναούτοβιτς, που έρχεται σε μία εποχή που λείπει και ο γρήγορος Μπάροου. Πιστεύω πως μετά από δύο ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα στο Λέτσε και στην Σπέτσια, η Αταλάντα θα θυμηθεί το καλό εκτός έδρας πρόσωπο της. Μετρά 12 νίκες στα τελευταία 16 ματς εκτός έδρας. Το διπλό στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

Νίκη τετράδας

Η Μπιλμπάο σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να πατήσει στην πρώτη τετράδα της La Liga. Να αξιοποιήσει την ήττα της Ατλετικο και να φθάσει την Μπέτις στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε σημαντικό βαθμό στην έδρα της Μπέτις, χωρίς να απειληθεί. Δίκαιο το 0-0 σε παιχνίδι που το έσβησε, με xGoals 0,43-0,41. Στο κύπελλο, η Αθλέτικ ήταν ασταμάτητη και επικράτησε με έξι τέρματα στην έδρα της Ελδένσε.

Η Μπιλμπάο οφείλει να χτίσει πάνω στη σημαντική ισοπαλία που απέσπασε στη Σεβίλλη και να να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Ατλέτικο, για να μπει γερά στη μάχη για μία θέση στο επόμενο Champions League. Η Οσασούνα δεν επέστρεψε καλά μετά τη διακοπή, έχασε εύκολα με 2-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ και χρειάστηκε παράταση για να κερδίσει στην Ταραγόνα, στο κύπελλο. Ο άσος της Μπιλμπάο, ανάμεσα στο 1.65-1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Αταλάντα: 2 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Μπιλμπάο-Οσασούνα: 1 (απόδοση 1.65-1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ