ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Αποδεκατισμένη η επίθεση της Μπολόνια

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρόμα στο "Ολίμπικο" για την Serie A | 18 Σεπτεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρόμα στο "Ολίμπικο" για την Serie A | 18 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Μπολόνια, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Αταλάντα ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα εντυπωσιακά, τρέχοντας αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών (7-3-0). Σε αυτό το διάστημα ήταν η κορυφαία άμυνα της Serie A. Στα τελευταία έξι παιχνίδια όμως, ο άτρωτος αμυντικός μανδύας της Dea άρχισε να παρουσιάζει ρωγμές. Δέχθηκε συνολικά 11 γκολ και γνώρισε τέσσερις ήττες (1-1-4), κερδίζοντας μόνο την Έμπολι.

Στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, το σύνολο του Γκασπερίνι πέταξε άλλους δύο βαθμούς, αφού το 2-2 στην έδρα της Σπέτσια ήταν το καλύτερο, που μπορούσε να πάρει.

Η Αταλάντα βρέθηκε να κυνηγάει δύο γκολ στο 31' και τελικά έσωσε την ισοπαλία, μειώνοντας αρχικά στο 77' και ισοφαρίζοντας στο 93' με τον Πάσαλιτς.

Απόψε, οι μπεργκαμάσκι δοκιμάζονται στην Μπολόνια (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), γνωρίζοντας ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν τις απώλειες βαθμών, που είχαν Ιντερ, Λάτσιο και Ρόμα. Αν η Αταλάντα περάσει από το Ρενάτο Νταλ' Αρα θα πιάσει στη βαθμολογία τις δύο ομάδες της Ρώμης και θα μειώσει στο -3 από την τετράδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μπολόνια έχει ρεκόρ 4-3-1 εντός έδρας, όμως απόψε θα παραταχθεί χωρίς τον κορυφαίο της επιθετικό, τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, που έχει σκοράρει τα οκτώ από τα 20 γκολ των ροσομπλού στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης, είναι εκτός ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Μούσα Μπάροου (2 γκολ) και ο ταλαντούχος φορ Ζόσουα Ζίρκζι (1 γκολ), δύο παίκτες δηλαδή, που θα μπορούσαν να αναπληρώσουν το κενό του 33χρονου Αυστριακού.

Εν ολίγοις, ο Τιάγκο Μότα έχει εκτός για το αποψινό ματς 11 γκολ και αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσει σε ρόλο κεντρικού επιθετικού τον εξτρέμ Ορσολίνι, αφού δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος στράικερ.

Κρίνοντας και από το ματς κόντρα στη Ρόμα, όπου η Μπολόνια έχασε την Τετάρτη, με 1-0 στο Ολίμπικο, ούσα πρακτικά παντελώς ακίνδυνη (έκανε την καλύτερή της φάση στο 96', 2,08-0,75 τα xGoals), η Αταλάντα έχει απόψε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Άλλωστε, η Dea έχει βγάλει πέντε διπλά στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στην Μπολόνια. Στο 2.10+ το διπλό της Αταλάντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Αταλάντα: 2 (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ