TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η υποχρέωση της Βιγιαρεάλ και η ευκαιρία της Ρόμα

Ο Αντρέα Μπελότι πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης για τη Ρόμα κόντρα στην Μπέτις
Ο Αντρέα Μπελότι πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης για τη Ρόμα κόντρα στην Μπέτις © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε μία δυάδα από την Ιταλία και την Ισπανία.

Η Ρόμα έχει την ευκαιρία αν περάσει από τη Γένοβα να βάλει από κάτω Λάτσιο και Ουντινέζε και να πατήσει στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Προγνωστικά Ιταλία: Κερδίζει και πατάει στην πρώτη τετράδα

Βλέπουμε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα στην Ιταλία. Η Νάπολι παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην κορυφή με 26 βαθμούς. Ακολουθεί η Αταλάντα με 24, που αξιοποιεί το γεγονός ότι δεν έχει Ευρώπη. Η πρωταθλήτρια Μίλαν βρίσκεται στην τρίτη θέση με 23 και φαντάζει το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, στη λογική πως δεν θα αντέξει να παίζει όλη τη σεζόν σε αυτούς τους ρυθμούς η Νάπολι. Απόψε, αν η Ρόμα φύγει με το διπλό από την έδρα της ουραγού Σαμπντόρια, θα φθάσει στους 22 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Νάπολι (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Σαμπντόρια βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εμφανίζεται αρκετά αδύναμη. Έχει ρεκόρ 0-3-6 και χρειάστηκε να πάει σε αλλαγή προπονητή. Τη θέση του Τζαμπάολο, την πήρε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που δούλευε τα τελευταία χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα. Στο ντεμπούτο του πήρε ισοπαλία στην Μπολόνια.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει να διαχειριστεί την απουσία του Ντιμπάλα. Την περασμένη Πέμπτη πάντως, κόντρα στην Μπέτις, έδειξε πως είναι σε θέση να μείνει στους στόχους της, μέχρι να επιστρέψει ο Αργεντίνος παικταράς. Πήρε σημαντική ισοπαλία στην Ανδαλουσία, με γκολ του Μπελότι, μετά από όμορφη ενέργεια του Μαντί Καμαρά.

Η Σαμπντόρια στο γήπεδο της έχει πάρει ισοπαλία από την άθλια φέτος Γιουβέντους, έκλεψε στο τέλος βαθμό τυχερά από τη Λάτσιο και έχει ηττηθεί εύκολα από Αταλάντα, Μίλαν και Μόντσα. Πέρυσι η Ρόμα πέρασε με νίκη και τις δύο φορές που πήγε στη Γένοβα. Κέρδισε 2-0 την Τζένοα και 1-0 τη Σαμπντόρια.

Ο Ντιμπάλα λείπει όμως ο Μπελότι άνοιξε λογαριασμό, ο Τζανιόλο επιστρέφει και ο Έϊμπραχαμ γνωρίζει πως ήρθε η ώρα να πάρει μπροστά. Το διπλό στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες

Η Οσασούνα εύκολος αντίπαλος δεν είναι, αλλά το παιχνίδι για την Βιγιαρεάλ είναι τελικός (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Έχει την υποχρέωση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Οσασούνα, ώστε να επιστρέψει στις νίκες για το πρωτάθλημα μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Ο Ουνάι Έμερι έχει βάλει σαν στόχο την πρώτη τετράδα στη La Liga. Η ομάδα έχει δυνατότητες και τις δείχνει και στον όμιλο στο Conference, που μετρά μόνο νίκες, όμως στο πρωτάθλημα αρχίζει να χάνει ξανά έδαφος. Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να κερδίσει τη σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά Οσασούνα.

Ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα οι Βάσκοι, όμως την περασμένη αγωνιστική, στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Βαλένθια, εμφάνισαν σοβαρά αμυντικά θέματα και φάνηκε ότι ήρθε η ώρα για μία βαθμολογική διόρθωση. Ο άσος της Βιγιαρεάλ στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.75), 19:30
  • Βιγιαρεάλ - Οσασούνα: 1 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ