TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η πληρότητα της Πορτογαλίας και το "πρέπει" της Σερβίας

Οι παίκτες της Πορτογαλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Ρικάρντο Όρτα στο παιχνίδι με την Ισπανία για το Nations League στη Σεβίλλη
Οι παίκτες της Πορτογαλίας πανηγυρίζουν το γκολ του Ρικάρντο Όρτα στο παιχνίδι με την Ισπανία για το Nations League © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και προτείνει τρία σημεία από το Nations League και το μπαράζ της Ουαλίας με την Ουκρανία για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Στο Κάρντιφ, οι Ουαλοί υποδέχονται τους Ουκρανούς (19:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), στο μεγαλύτερο παιχνίδι που μπορεί να δώσει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να φανταστώ αγώνα με μεγαλύτερο ειδικό βάρος, από το να δίνει μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση ενός Μουντιάλ.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο Μαλίνοφσκι έκανε την διαφορά

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από όμορφες ιστορίες. Μία ακόμα θα προσπαθήσουν να γράψουν σήμερα οι Ουκρανοί. Εν μέσω πολέμου, δίνουν τη μάχη τους για να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την περασμένη Τετάρτη, πραγματοποίησαν εμφατική εμφάνιση και επικράτησαν της Σκωτίας μέσα στη Γλασκώβη, πολύ εύκολα με 3-1. Ειδικά ο Μαλινόφσκι, παίζοντας σε διαφορετικό ρόλο από αυτόν που του δίνει ο Γκασπερίνι στην Αταλάντα, ήταν εντυπωσιακός.

Ο Πετρακόφ, με ένα 4-1-4-1, πέρασε στο κέντρο σαν δίδυμο τον Μαλινόφσκι και τον Ζιτσένκο. Αμφότεροι στις ομάδες τους παίζουν ακραίοι, ωστόσο είναι εξαιρετικά ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και έκαναν τρομερή διαφορά ως κεντρικοί χαφ. Πήγαν το παιχνίδι σε έναν ρυθμό που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν οι Σκωτσέζοι και τους κέρδισαν τελικά εύκολα.

Ασφαλώς και στο Κάρντιφ ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, όμως κακά τα ψέματα, τα αστέρια του Πέιτζ είναι κάτι... γερασμένα παλικάρια. Αν βγάλουν τον ρυθμό της Γλασκώβης, θα τους "βασανίσουν" τους Ουαλούς οι Ουκρανοί. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε με ασφάλεια να πάρουμε μαζί μας και το ενδεχόμενο παράτασης. Το Χ2Δ στο 1.50.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η πληρότητα των Πορτογάλων

Η Πορτογαλία έδειξε την πληρότητα της στη Σεβίλλη. Ο Φερνάντο Σάντος αξιοποίησε το ρόστερ του, έδειξε πως έχει περισσότερες και πιο σύγχρονές ιδέες σε σχέση με το πρόσφατο Euro και μετά από καλή εμφάνιση, οι Πορτογάλοι πήραν το 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ισπανία.

Ο Ρονάλντο έπαιξε μόλις στο τελευταίο μισάωρο και θα είναι φρέσκος για το παιχνίδι με την Ελβετία (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Έκαναν το καθήκον τους με την πρόκριση στο Μουντιάλ οι Ελβετοί και έδειξαν κουρασμένοι και άκεφοι στην Πράγα, με συνέπεια να χάσουν με 2-1 από τους Τσέχους.

Πολλές οι επιλογές του Σάντος, λύσεις πρώτης γραμμής, με τον Λεάο να προστίθεται στο ρόστερ και να δίνει έξτρα ταχύτητα και ενέργεια στην επίθεση των Πορτογάλων. Οι πολλές λύσεις, ήταν που έκαναν την διαφορά στη Σεβίλλη και έδωσαν το βαθμό στους Πορτογάλους. Ο άσος στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Στοιχήματος Τους αδικεί το αποτέλεσμα με την Νορβηγία

Για τον 4ο όμιλο της League B, οι Σέρβοι ήταν κυρίαρχοι την περασμένη Πέμπτη με τους Νορβηγούς. Έμειναν στο 26ο λεπτό πίσω στο σκορ, είχαν όμως τον απόλυτο έλεγχο. Κατοχή μπάλας στο 66,8%, 13-4 υπέρ τους οι τελικές, 84% εύστοχες μεταβιβάσεις έναντι μόλις 69% των Νορβηγών και όμως έχασαν με 0-1.

Αυτή η ήττα, θα τους αναγκάσει να δουν με σοβαρότητα το παιχνίδι με τους κατώτερους Σλοβένους και θα παλέψουν για να πάρουν τη νίκη, ώστε να μην κινδυνέψουν με υποβιβασμό (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι Σλοβένοι, στην πρεμιέρα, έπαιξαν άσχημα στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Σουηδούς κι έχασαν εύκολα με 0-2. Ο Ισακ μάλιστα είχε και δοκάρι. Στο 1.45 στο μέσο όρο των εταιριών η νίκη της Σερβίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία - Ουκρανία: Χ2Δ (απόδοση 1.50), 19:00
  • Πορτογαλία - Ελβετία: 1 (απόδοση 1.70), 21:45
  • Σερβία - Σλοβενία: 1 (απόδοση 1.45), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ