TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Σαμπιονά

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Μάριο Λεμινά κόντρα στην Παρτίζαν για το Conference League
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Μάριο Λεμινά κόντρα στην Παρτίζαν για το Conference League © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (10/02) και ποντάρει σε μία δυάδα απόδοσης 2.32.

Έγραφα για τη Νις από το ξεκίνημα της σεζόν πως έχει ρόστερ για να χτυπήσει την πρώτη τριάδα και δεν δικαιολογείται η αγωνιστική της εικόνα και η βαθμολογική της θέση. Αποδείχτηκε στην πράξη, πως τα αστέρια της Νις δεν τα είχαν βρει με τον Ελβετό τεχνικό Λουσιέν Φαβρ.

Μεταμορφωμένη με τον Ντιγκάρ

Με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, απελευθερώθηκαν τα αστέρια της Νις και με τον 36 χρόνο τεχνικό Ντιντιέ Ντιγκάρ, η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Ρεκόρ 4-1-0 σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα: 6-1 τη Μονπελιέ εντός, 0-0 στην έδρα της σκληροτράχηλης Ρεμς, 1-0 εντός έδρας τη Λιλ, μεγάλο διπλό (1-0) στη Λανς, που είχε το απόλυτο εντός έδρας μέχρι τότε και και τεράστια νίκη με 3-1 μέσα στη Μασσαλία, στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ.

Αποδείχτηκε επίσης, πως το 4-3-3 κουμπώνει καλύτερα στο ρόστερ. Η Νις αυτή την εποχή μοιάζει η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει έδαφος να καλύψει, καθώς ακόμα βρίσκεται στην 8η θέση, τέσσερις βαθμούς κάτω από την εξάδα. Υποδέχεται την Αζαξιό, που τρέχει ρεκόρ 1-0-5 και έπεσε στην 18η θέση (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι μισές ομάδες παλεύουν για την παραμονή στη La Liga

Στην Ισπανία υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γκρουπ ομάδων, που παίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Η Μαγιόρκα με τη νίκη επί της Ρεάλ πήρε σοβαρή ανάσα, φθάνοντας στους 28 βαθμούς. Από την 11η θέση όμως που βρίσκεται η Χιρόνα, με 24 βαθμούς, μέχρι και τη 19η θέση, που βρίσκεται η Χετάφε, τις ομάδες χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί.

Σε αυτό το γκρουπ υπάρχουν ομάδες που δίνουν μεγάλη μάχη για να σωθούν όσο γίνεται πιο νωρίς, όπως η Χιρόνα και ομάδες που γνωρίζουν πως το ταβάνι τους είναι να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία, όπως η Κάδιθ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Κάδιθ βρίσκεται στη 18η θέση με 19 βαθμούς, το παιχνίδι με τη Χιρόνα είναι κρίσιμο για τους στόχους και των δύο. Δεν έχουν όμως σχέση οι δύο ομάδες. Η Χιρόνα κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ψηλά, αφού με βάση τη διαφορά τερμάτων στα xGoals είναι στην έκτη θέση! Το Χ2Δ στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ - Χιρόνα: Χ2Δ (απόδοση 1.45), 22:00
  • Νις - Αζαξιό: 1 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ