XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Τριτώνει το... κακό για τη Μίλαν κόντρα στην Τορίνο

Απογοητευμένος ο άσος της Μίλαν, Ράντε Κρούνιτς, μετά την ήττα από την Ιντερ στο Σαν Σίρο
Απογοητευμένος ο άσος της Μίλαν, Ράντε Κρούνιτς, μετά την ήττα από την Ιντερ στο Σαν Σίρο © 2023 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μίλαν με την Τορίνο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Μίλαν βρίσκεται πλέον σε βαθιά κρίση και είναι εντελώς αβέβαιο αν θα μπορέσει να βάλει στοπ στον... κατήφορο, υποδεχόμενη απόψε στο Σαν Σίρο την Τορίνο (21:45 Cosmote 2HD, Live από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν να κερδίσουν από τις αρχές Ιανουαρίου, πάνω δηλαδή από έναν μήνα. Μετά το 2-1 στη Σαλερνιτάνα μετρούν επτά επίσημα ματς χωρίς νίκη (0-3-4) και προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Οι ροσονέρι έχασαν με κάτω τα χέρια το Σούπερ Καπ από την Ιντερ, με 3-0 στις 18 Ιανουαρίου. Ακολούθησε η συντριβή με 4-0 στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Εν συνεχεία ήρθε το ντροπιαστικό 5-2 από τη Σασουόλο μέσα στο Μιλάνο. Και το καρέ των αποτυχιών ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, όπου έχασε ξανά από την Ιντερ, αυτή τη φορά με 1-0 για το πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο ντέρμπι με τους νερατζούρι, ο Στέφανο Πιόλι αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον κλασικό του 4-2-3-1 και έπαιξε με τρεις στόπερ. Όπως φάνηκε στην πράξη, επέλεξε να πάει σε αυτό το σχηματισμό καθώς φοβήθηκε μία νέα συντριβή.

Η Μιλάν ήταν εντελώς φοβική, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική και ολοκλήρωσε το ματς με τέσσερις τελικές και 0,21 xGoals υπέρ! Αποκαρδιωτική επιθετικά ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι της για τη Serie A με τη Σασουόλο. Παρότι σκόραρες δύο φορές, είχε μόλις 0,50 xGoals υπέρ.

Εν ολίγοις, η Μίλαν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο ναδίρ, αφού ούτε δημιουργεί, ούτε μπορεί να αμυνθεί με ασφάλεια (δέχθηκε συνολικά 15 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της). Υπό αυτές τις συνθήκες, αναπόφευκτα ο Πιόλι έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής και είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει να βγάλει τη σεζόν, έστω κι αν μιλάμε για τον προπονητή, που οδήγησε τους ροσονέρι στην κορυφή της Ιταλίας έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πόσο δραματική είναι η κατάσταση των Μιλανέζων αντικατοπτρίζεται και στο γεγονός ότι περιμένουν από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ήταν εκτός δράσης εννιά ολόκληρους μήνες, να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα να ορθοποδήσει. Ο Σουηδός σταρ είναι προφανές πως αγωνιστικά δεν μπορεί πλέον να προσφέρει ουσιαστικά, ωστόσο και μόνο η παρουσία του στην αποστολή και στα αποδυτήρια, κρίνεται θετική για την ψυχολογία της ομάδας, που έχει μάλιστα μπροστά της το πρώτο μεγάλο ματς με την Τότεναμ για τους "16" του Champions League, την ερχόμενη Τρίτη.

Η Τορίνο έχει επιβαρυμένο απουσιολόγιο (Ρίτσι, Λαζάρο, Πελέγκρι, Ζίμα), ωστόσο ξεπέρασε άμεσα την πίκρα από τον κυπελλικό αποκλεισμό κόντρα στη Φιορεντίνα, κερδίζοντας την Κυριακή, με 1-0 την Ουντινέζε. Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς έχει κάνει ήδη δύο ζημιές φέτος στη Μίλαν και δεν αποκλείεται τώρα να τριτώσει το... κακό για τους Μιλανέζους. Υπενθυμίζεται, ότι η Τορίνο είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, τους ροσονέρι με 2-1 εντός έδρας. Εν συνεχεία, τους απέκλεισε και στο κύπελλο, στη φάση των “16”, επικρατώντας με 1-0 στην παράταση μέσα στο Σαν Σίρο.

Στο 2.05 το ενδεχόμενο η Τορίνο να φύγει και σήμερα με αποτέλεσμα από το Μιλάνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Τορίνο: Χ2 (απόδοση 2.05), 21:45
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ