TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η φρεσκάδα της Φλουμινένσε κάνει τη διαφορά

Ο Χερμάν Κάνον κόντρα στον Φελίπε Λουίς σε ντέρμπι Φλουμινένσε - Φλαμένγκο για το πολιτειακό πρωτάθλημα του Ρίο
Ο Χερμάν Κάνον κόντρα στον Φελίπε Λουίς σε ντέρμπι Φλουμινένσε - Φλαμένγκο © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

O Τσάρλυ κάνει παιχνίδι με δύο βραζιλιάνικες επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής (17/07).

Στις 22:00 ώρα Ελλάδος η Σάο Πάολο υποδέχεται την Φλουμινένσε (22:00 LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Ροζέριο Σένι προέρχεται από εντυπωσιακή πρόκριση τα ξημερώματα της Παρασκευής στο πέναλτι επι της Παλμέιρας.

Είχε προβάδισμα ενός τέρματος από το πρώτο παιχνίδι, όμως μόλις στο 16ο λεπτό η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα το είχε ανατρέψει. Στο 66ο λεπτό η Παλμέιρας είχε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-0, όμως ο Βέγκα έχασε πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα, ο Λουτσιάνο Νέβες με πέναλτι μείωσε και πήγε την σειρά στα πέναλτι όπου και επικράτησε η Σάο Πάολο.

Φρέσκια και φορμαρισμένη

Τεράστια η πρόκριση όμως η Σάο Πάουλο είναι κουρασμένη και υποδέχεται τη φορμαρισμένη Φλουμινένσε, που τρέχει σερί με 6 συνεχόμενες νίκες.

Η Φλουμινένσε αξιοποιεί πως μετέχει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις και είναι φρέσκια. Η Σάο Πάουλο για παράδειγμα που θα την υποδεχτεί έχει βγάλει πολλούς τραυματισμούς από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η ομάδα του Ροζέριο Σένι με υπερπροσπάθεια κρατιέται σχετικά ψηλά, στην 7η θέση, παίζοντας μόνιμα με πολλές απουσίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέρα από τα προβλήματα έχει και σαν σοβαρό ντεσαβαντάζ πως έδωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής την απαιτητική ρεβάνς με την Παλμέιρας, ενώ η Φλουμινένσε δύο ημέρες νωρίτερα έδωσε ένα πιο βατό παιχνίδι με την Κρουζέιρο. Με βάση τις συνθήκες που επικρατούν το Χ2 της Φλουμινένσε κοντά ανάμεσα στο 1.70-1.80 μοιάζει πολύ μεγάλο.

Επιστροφή στις νίκες

Στη Serie B η Κρουζέιρο κάνει περίπατο. Με ρεκόρ 12-2-3 βρίσκεται στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς, 4 πάνω από την δεύτερη Βάσκο, 12 πάνω από την 5η Ρεσίφε. Με λίγα λόγια δεν γίνεται να χάσει την άνοδο και παίζει για να ανέβει σαν πρωταθλήτρια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν έχει κερδίσει χωρίς να της κοστίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, επιστρέφει στην έδρα της, που μετρά 8 συνεχόμενες νίκες και υποδέχεται την αδύναμη Νοβοριζοντίνο. Μεσοβδόμαδα απαλλάχθηκε και από το Κύπελλο, μπορεί να ασχοληθεί μόνο με τον σοβαρό στόχο της ανόδου. Ο άσος στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάο Πάουλο - Φλουμινένσε: Χ2 (απόδοση 1.70-1.80), 22:00
  • Κρουζέιρο - Νοβοριζοντίνο: 1 (απόδοση 1.45), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ