BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο 2.45 το over των δύο πρώτων σκόρερ

Ο Τζόναθαν Καλέρι της Σάο Πάουλο μετά από γκολ κόντρα στην Ουνιβερσιντάντ ντε Τσίλε
Ο Τζόναθαν Καλέρι της Σάο Πάουλο © 2022 LUIS HIDALGO/ASSOCIATED PRESS

Στο παιχνίδι που αγωνίζονται οι 2 πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος Βραζιλίας, το over 2,5 πληρώνει 2.45! Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει.

Πιάσαμε τα μέσα του καλοκαιριού, η Ευρώπη έχει μπροστά της έναν καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες, την ώρα που η ποδοσφαιρική σεζόν 2022/2023 άρχισε να μπαίνει στις ράγες.

Ο 1ος πρώτος προκριματικός σε Champions και Conference League είναι πίσω μας, ο δεύτερος έρχεται σε ελάχιστα 24ωρα, με το ελληνικό ενδιαφέρον να ανεβαίνει. Σαφώς και μια στοιχηματική τακτική που έχει δώσει ωραία σημεία στο παρελθόν είναι η κόντρα ομάδων που βρίσκονται σε εβδομάδα… σάντουιτς. Δηλαδή με παιχνίδια πίσω της αλλά και νέες προκλήσεις μπροστά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σεϊναγιόνεν από τη Φινλανδία. Τα έδωσε όλα για να ανατρέψει διαφορά τριών γκολ την Πέμπτη στην Εσθονία, έπαιξε παράταση και τελικά έφυγε με την πρόκριση από το Ταλίν. Εχει μπροστά της νέο γύρο Conference League, αλλά πριν από αυτό το σημερινό εντός με την Ίλβες. Οι συνθήκες για κόντρα της γηπεδούχου μοιάζουν ιδανικές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εμείς πάντως θα πάμε στην άλλη άκρη του Ατλατικού και στην Α’ Βραζιλίας για τη βασική επιλογή της σημερινής στήλης. Στο Σάο Πάουλο - Φλουμινένσε, ένα παιχνίδι που προμηνύεται πολύ όμορφο. Ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν άριστο ηθικό και αρκετά γκολ στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Αυτά είναι τα κοινά τους στοιχεία.

Η γηπεδούχος ερχόμενη από το τρομερό… boost που δίνει η πρόκριση στο Κύπελλο επί της Παλμέιρας και μάλιστα εκτός έδρας. Η φιλοξενούμενη βρισκόμενη σε εξαιρετική κατάσταση με έξι συνεχόμενες νίκες σε επίσημα παιχνίδια.

Αμφότερες μετρούν τέσσερα Over στα πέντε τελευταία, ενώ τα ρόστερ τους είναι γεμάτα ποιότητα μεσοεπιθετικά. Χαρακτηριστικό πως οι δύο πρώτοι σκόρερ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας είναι ο βασικός φορ της Φλουμινένσε Κάνο και ο βασικός επιθετικός της Σάο Πάουλο Καλέρι! Οι δυο Αργεντινοί θα ηγηθούν και απόψε τις προσπάθειες των ομάδων τους, σε μια αναμέτρηση που το over δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από το υψηλό 2.35 που βρίσκουμε στη στοιχηματική αγορά.

Άλλωστε από τρία τέρματα και πάνω είδαμε και στα τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους από το 2020 και μετά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάο Πάουλο - Φλουμινένσε: Over 2,5 (απόδοση 2.45), 22:00

Ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου, καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ αλλά και όλες οι εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ