TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η φανέλα της Βάσκο κάνει ακόμη τη διαφορά και τα value γκολ

Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Ιντερνασιονάλ σε αναμέτρηση του Copa Sudamericana κόντρα στην Γκουαϊρένα
Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Ιντερνασιονάλ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ συνεχίζει με Βραζιλία, πάμε να δούμε τις σημερινές του επιλογές.

Η Ιντερνασιονάλ προέρχεται από την απόλυτη αυτοκτονία. H ομάδα του Μενέζες έμοιαζε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι με την Μποταφόγκο. Στο 14ο λεπτό πήρε προβάδισμα με 2-0, είχε από το 7ο λεπτό αριθμητικό πλεονέκτημα κι όμως κατάφερε στο τέλος να χάσει με 2-3 σε ένα παιχνίδι με 3,84 - 2,58 xG. Η Ιντερνασιονάλ έδειξε πολύ επιπόλαια και αμυντικά εύθραυστη.

Προγνωστικά Βραζιλία: Επτά στα οκτώ Goal/Goal

Η Κοριτίμπα την περασμένη αγωνιστική σπατάλησε, όπως συνηθίζει, πολλές ευκαιρίες και έχασε στην τελευταία φάση 0-1 με πέναλτι από την Ατλέτικο Παραναένσε. Η Κοριτίμπα είναι η πιο ανααποτελεσματική ομάδα στη Serie A. Βάσει xGoals έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει 21,66, έχει πετύχει μόλις 16. Η Ιντερνασιονάλ (03:30 LIVE από το SPORT24 ) παίζει άναρχο ποδόσφαιρο, τα 7/8 τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει στο Goal/Goal, οπότε γίνεται κατανοητό πως το 2 .05 είναι λάθος.

Κυνηγώντας την άνοδο

Δεύτερη επιλογή από τη Serie B. Τη φετινή σεζόν στη Β’ κατηγορία υπάρχουν πραγματικά βαριά χαρτιά. Η Κρουζέιρο, η Βάσκο και η Γκρέμιο φαίνεται πως θα καταλάβουν τις 3/4 θέσεις ανόδου.

Ομάδες με ιστορία, κόσμο, ειδικό βάρος που πρέπει να επανέλθουν στην πρώτη κατηγορία. Η Βάσκο Ντα Γκάμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από την Κρουζέιρο και πραγματικά είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ.

Αήττητη με ρεκόρ 7-6-0 και το τελευταίο διάστημα έβγαλε ένα σκληρό πρόγραμμα με επιτυχία. Έπαιξε εντός με την Γκρέμιο, έμεινε στο 0-0, πήγε στην έδρα της Ναούτικο και επικράτησε με 3-2, κέρδισε εντός την πρωτοπόρο Κρουζέιρο 1-0, έκανε νέο διπλό με 1-0 στην έδρα της Λοντρίνα στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Μαουρίσιο Σόουζα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ασφαλώς και είναι σημαντικό για τον Σόουζα να ξεκινήσει με νίκη εντός έδρας. Ο άσος απέναντι στην αδύναμη Οπεράριο δίνεται στο 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βάσκο - Οπεράριο: 1 (απόδοση 1.70), 01:00
  • Ιντερνασιονάλ - Κοριτίμπα: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 03:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ