TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Γράφει ιστορία η Νιούκαστλ, combo του 2.00 στο Μεάτσα

Ο Ζοέλιντον πανηγυρίζει γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Σαουθάμπτον | 24 Ιανουρίου 2023
Ο Ζοέλιντον πανηγυρίζει γκολ της Νιούκαστλ κόντρα στην Σαουθάμπτον | 24 Ιανουρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο ιταλικό κύπελλο και το αγγλικό Λιγκ Καπ.

Μονοί προημιτελικοί κυπέλλου στην Ιταλία και με δεδομένο πως στο πρωτάθλημα η Νάπολι έχει ξεφύγει αρκετά και έχει αποκλειστεί από το Coppa Italia, δίνεται η ευκαιρία στις ομάδες που συνεχίζουν, να διεκδικήσουν έναν τίτλο.

Σήμερα, η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα και η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει σε διπλούς ημιτελικούς την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Γιουβέντους-Λάτσιο.

Σερί και ποδοσφαιρική λογική οδηγεί στον διπλασιασμό

Πρόκειται για δύο καθαρά επιθετικές ομάδες με αμυντικές αδυναμίες (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Αταλάντα βρήκε φόρμα, αξιοποίησε την τιμωρία της Γιουβέντους και τα λάθη των ομάδων του Μιλάνο και της Ρώμης και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Serie A.

Η ομάδα του Γκασπερίνι τρέχει ένα ρεκόρ 3-2-0. Επίσης, μέχρι να κερδίσει με 2-0 τη Σαμπντόρια, έτρεχε ένα σερί επτά αγώνων, που είχε επιβεβαιώσει το Goal/Goal με Over 2,5. Στο πρόσφατο ντέρμπι, που έδωσε στην έδρα της Γιουβέντους, ήρθε ισόπαλη με 3-3, ενώ στις 13 Νοεμβρίου, που είχε υποδεχτεί την Ιντερ, στο Μπέργκαμο, είχε ηττηθεί με 2-3.

Η Ίντερ φέτος έχει μόλις την 10η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, δέχεται περισσότερα γκολ και από την Λέτσε. Το Goal/Goal σε combo με Οver 2,5 εντοπίζεται σε απόδοση 2.00, στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε τελικό μετά από 24 χρόνια

Εντυπωσιακή η πρώτη σεζόν της Νιούκαστλ με τη νέα διοίκηση. Στο πρωτάθλημα έχει πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα και όλα δείχνουν ότι θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος, για να μπει στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, είναι ένα βήμα πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ. Είχε κερδίσει με 1-0 εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και σήμερα μένει να τελειώσει τη δουλειά (22:00 Action 24, Live από το SPORT24).

Ο Έντι Χάουι έχει δημιουργήσει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Νιούκαστλ ειδικεύεται στο να κρατά το μηδέν, το έχει πετύχει στα τελευταία έξι παιχνίδια της στην Premier και συνολικά 10/11 τελευταία επίσημα που έχει δώσει.

Η Σαουθάμπτον θα διεκδικήσει την ανατροπή και την προοπτική να παίξει σε τελικό, αν όμως μπορούσε να το πετύχει, δεν θα βρισκόταν στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα. Σήμερα, η Νιούκαστλ έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό μετά από 24 χρόνια και θα φροντίσει να καθαρίσει τη δουλειά. Στο 1.40 ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Αταλάντα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 1.40), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ