TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το θέλει περισσότερο η Μπέρμιγχαμ

Ο Χάνιμπαλ Μετζμπρί
Ο Χάνιμπαλ Μετζμπρί © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (31/01) και παίζει μπάλα με το αγγλικό κύπελλο.

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, με σκόρπια κυπελλικά παιχνίδια από Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι για πολλά η σημερινή μέρα, κι αυτό που τελικά επιλέξαμε είναι ο άσος στον επαναληπτικό για τον 4ο γύρο του FA Cup Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν (21:45 Live από το SPORT24).

Οι δύο ομάδες έπαιξαν το Σάββατο στο Μπλάκμπερν, με την Μπέρμιγχαμ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 90’ και να οδηγεί το ζευγάρι σε επαναληπτικό στην έδρα της. Σήμερα, σε περίπτωση ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, θα ακολουθήσουν παράταση/πέναλτι και η ομάδα που τελικά θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Λέστερ.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Δεν είναι εύκολο ματς, μην παρασυρθείς, ποτέ δεν είναι εύκολο ένα ματς αγγλικού κυπέλλου. Η αίσθηση πάντως είναι ότι στην Μπέρμιγχαμ τη θέλουν περισσότερο την πρόκριση. Η Μπέρμιγχαμ, για τα κυβικά της, έχει κάνει καλή σεζόν στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, όμως το τελευταίο διάστημα πέρασε μια μεγάλη κοιλιά (πέντε σερί ήττες) και ψάχνει ξανά τη σπίθα μέσω του κυπέλλου. Η Μπλάκμπερν, από την άλλη, κάνει υπερβατική σεζόν και βρίσκεται μέσα στη μάχη των πλέι οφ, έχοντας την επόμενη αγωνιστική τοπικό ντέρμπι με τη Γουίγκαν, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο τεχνικός της, ο παλιός διεθνής Δανός Γιον Νταλ Τόμασον, θα κάνει κάποιες αλλαγές θέλοντας να διαχειριστεί το –όχι μεγάλο- ρόστερ του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν: 1 (απόδοση 2.40) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ