TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Φτιάχνουν ψυχολογία για τη μεταξύ τους μάχη

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Ίντερ
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και ποντάρει στις δύο αναμετρήσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Την επόμενη εβδομάδα, Γιουβέντους και Ρόμα κοντράρονται μεταξύ τους. Και οι δύο ομάδες, θέλουν να πάνε με 2/2 νίκες στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Προγνωστικά Ιταλία: Forza Gini!

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται την Κρεμονέζε στο Ολίμπικο (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), το οποίο θα είναι κατάμεστο, αφού έχει ανακοινωθεί sold out. Την ευφορία ήρθε να μετριάσει ο σοβαρός τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ στην προπόνηση. Το κλίμα όμως συνολικά παραμένει εξαιρετικό.

Ο Μουρίνιο ανέβασε στα social τη φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί σήμερα η Ρόμα. Στο μπροστινό της μέρος θα φέρει μήνυμα στήριξης ("Forza Gini") στον άτυχο τον Ολλανδό χαφ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως είναι ψευδείς οι φήμες, ότι ευθύνεται ο Γκιάν για τον τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ.

Η Ρόμα κέρδισε πολύ πιο εύκολα τη Σαλερνιτάνα απ' ότι δείχνει το τελικό 0-1, 0,57-2,93 τα xGoals. Το Ολίμπικο θα φλέγεται και τα αστέρια του Μουρίνιο, ασφαλώς μπορούν να κερδίσουν με άνεση και με καθαρό σκορ τη νεοφώτιστη Κρεμονέζε. Με ασιατικό χάντικαπ 1,5, στο 1.70 ο άσος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Αποδυναμώθηκε η Σαμπντόρια

Η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα στην πρεμιέρα με 3-0 τη Σασουόλο, έχασε όμως τον Ντι Μαρία, που ήταν ο κορυφαίος της παίκτης. Το ρεπορτάζ της Γιουβέντους είναι γεμάτο προβλήματα: Εκτός οι Ντι Μαρία, Πογκμπά, Σεζνι, λογικά ο Μπονούτσι και ο μακροχρόνιος Κιέζα.

Ακόμη κι έτσι όμως, ο Αλέγκρι μπορεί να συνθέσει μία ενδεκάδα, που πολύ εύκολα μπορεί να περάσει από την έδρα της προβληματικής Σαμπντόρια (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Δεν ενισχύθηκε η ομάδα του Τζαμπάολο. Από μεταγραφές, μόνο ο Τζούριτσιτς είναι προσθήκη επιπέδου Σαμπντόρια, ενώ έχασε πολλούς βασικούς. Στην πρεμιέρα με την Αταλάντα, ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 0-2, διότι είχε πρόβλημα στο να γίνει απειλητική. Περιμένω να περάσει η Γιουβέντους από τη Γένοβα. Το διπλό στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Κρεμονέζε: 1 ασιατικό χάντικαπ 1.5 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Σαμπντόρια - Γιουβέντους: 2 (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ