ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Με Τζανιόλο για το 2/2 η Ρόμα στο 2.67

Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα στο Europa Conference League στα προημιτελικά με την Μπόντο Γκλιμτ
Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ρόμα με την Κρεμονέζε για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Η Ρόμα ξεκίνησε τη σεζόν με το δεξί επικρατώντας με 1-0 στο Σαλέρνο της Σαλερνιτάνα και απόψε υποδέχεται την Κρεμονέζε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Serie A, με στόχο το 2/2 (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Οι σημαντικές μεταγραφές που έχει κάνει η Ρόμα, η κατάκτηση του Conference League και ασφαλώς η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις προσδοκίες. Στις τάξεις των τιφόζι επικρατεί ενθουσιασμός και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν θα γίνει σε ένα κατάμεστο Ολίμπικο.

Ρόμα - Κρεμονέζε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην πρεμιέρα, η Ρόμα φανέρωσε με το καλημέρα ποιότητα και επιθετικούς αυτοματισμούς. Οι συνεργασίες των Ντιμπάλα, Τζανιόλο, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι ήταν σε ορισμένα σημεία του αγώνα εντυπωσιακές και αποδιοργάνωσαν πλήρως την άμυνα της αντιπάλου.

Το τελικό 1-0 μοιάζει αρκετά φτωχό, όμως η Ρόμα πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση όπως μαρτυρούν και τα xGoals 0,51-2,98. Στην πραγματικότητα οι τζιαλορόσι δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο κι αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις στην επικράτησή τους.

Μοναδικό αρνητικό νέο στη γενική ευφορία που επικρατεί στο στρατόπεδο της Ρόμα ήταν ο τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης στην προπόνηση και ως εκ τούτου θα μείνει στα "πιτς" για σεβαστό χρονικό διάστημα.

Στον αντίποδα, η νεοφώτιστη Κρεμονέζε ήταν ανταγωνιστική στη Φλωρεντία και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη Φιορεντίνα. Τελικά, ηττήθηκε 3-2 με γκολ στο 94', ύστερα από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Ράντου. Σε κάθε περίπτωση, έπαιξε ανοιχτά, δεν φοβήθηκε και βοήθησε ώστε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Βέβαια, αν κάνει το ίδιο και στη Ρώμη, είναι πολύ πιθανό να εκτεθεί, αφού η Ρόμα δεν θα είναι τόσο άστοχη σε κάθε ματς όπως στην πρεμιέρα με τη Σαλερνιτάνα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ο άσος, ακόμη και με Over 2,5 δεν ξεπερνάει το 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει το combo με το anytime του Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος την πρώτη αγωνιστική σπατάλησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, που είχαν "αξία" 1,10 xGoals! Αν ο Τζανιόλο συνεχίσει να συνεργάζεται τόσο καλά με τον Ντιμπάλα είναι δεδομένο πως θα εκτοξεύσει φέτος τα επιθετικά του νούμερα, αφού θα βρίσκει σταθερά καθαρές εκτελέσεις, όπως κόντρα στη Σαλερνιτάνα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από εξαιρετική προετοιμασία, σημειώνοντας μάλιστα τρία γκολ στα φιλικά με Σάντερλαντ, Πορτιμονένσε και Σαχτάρ. Στο 2.45 το anytime του "χρυσού" σκόρερ στον περσινό τελικό του Conference League. Σε τιμές άνω του 2.65 σε συνδυασμό με τον πιθανό άσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Κρεμονέζε: 1 & Τζανιόλο Anytime (απόδοση 2.67), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ