TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Φαβορί υποχρεωμένα να κερδίσουν

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε μία τριάδα από Ισπανία και Ιταλία.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Χιρόνα εκτός έδρας (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Τσάβι έχει ένα προβάδισμα τριών βαθμών από τη Ρεάλ, βλέπει όμως πως το σύνολο του Αντσελότι δεν πτοήθηκε από το χαμένο τελικό στο Σούπερ Καπ, έχει πετύχει μεγάλες νίκες και δεν δίνει το δικαίωμα στην Μπάρτσα να χαλαρώσει.

Διατηρούν καλές σχέσεις οι δύο ομάδες

Καταλανική μονομαχία, με τις δύο ομάδες όμως να έχουν καλές σχέσεις. Η Χιρόνα τις δύο φορές που έχει υποδεχτεί την Μπάρτσα, ηττήθηκε χωρίς να βγάλει ιδιαίτερη αντίσταση 0-3 το 2018 και 0-2 το 2019. Το διπλό στο 1.60.

Κερδίζει έδαφος η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη πήρε ανάσα στη βαθμολογία, με τη νίκη που πέτυχε στο τέλος κόντρα στην Κάδιθ. Τώρα θέλει να αξιοποιήσει το δεύτερο συνεχόμενο εύκολο εντός έδρας παιχνίδι της, για να πλησιάσει στο μέσο της βαθμολογίας. Υποδέχεται την ουραγό Έλτσε, που ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Έχει μαζέψει μόλις 6 βαθμούς, βρίσκεται στο – 11 από τη σωτηρία και παρότι δεν το παραδέχονται πως έχουν "χαιρετήσει", δεν φαίνεται να υπάρχουν ελπίδες επιστροφής.

Η Σεβίλλη είναι θέμα χρόνου να φύγει από το γκρουπ των ομάδων που παίζουν για την κατηγορία. Αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη δεν έχει αποκτήσει την κυνικότητα που χρειάζεται. Μεσοβδόμαδα, για το κύπελλο, ήταν ανώτερη από την Οσασούνα, έμεινε ωστόσο πίσω στο σκορ στο 71ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα. Κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και τελικά αποκλείστηκε στην παράταση. Σε κάθε περίπτωση, είναι μεγάλη η διαφορά της από την Έλτσε, έχει και απίθανο ρεκόρ 16-7-0 απέναντι της. Ο άσος στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Must win για την Ιντερ κόντρα στην Κρεμονέζε

Για τη Serie Α, η Ίντερ πηγαίνει στην έδρα της Κρεμονέζε (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Μετά τον θρίαμβο στο Σούπερ Καπ επί της Μίλαν, ήρθε νέο λάθος στο πρωτάθλημα, η εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Έμπολι. Πλήρωσε την αποβολή του Σκρίνιαρ στο πρώτο ημίχρονο και πλέον αρχίζει να πιέζεται ακόμη και για την τετράδα.

Είναι υποχρεωμένοι οι νερατζούρι να δουν με τη μέγιστη σοβαρότητα το παιχνίδι στην έδρα της ουραγού Κρεμονέζε. Αυτό μοιάζει αρκετό για να φύγει η Ίντερ με το διπλό, από την έδρα της χειρότερης ομάδας στο πρωτάθλημα. Η Κρεμονέζε συνεχίζει χωρίς νίκη, έχοντας 8 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και βρίσκεται στο -9 από τη σωτηρία. Το διπλό στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιρόνα - Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.60), 17:15
  • Κρεμονέζε - Ιντερ: 2 (απόδοση 1.50), 19:00
  • Σεβίλλη - Έλτσε: 1 (απόδοση 1.55), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ