TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες της η Θέλτα

Ο Γκονσάλο Πασιένσια με τη φανέλα της Θέλτα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga
Ο Γκονσάλο Πασιένσια © 2022 LALO R. VILLAR/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει πάνω στη Θέλτα.

Η Κάντιθ έχει κάνει ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Τρεις ήττες μετά από τρεις πραγματικά απογοητευτικές εμφανίσεις. 0-1 εντός από τη Σοσιεδάδ σε παιχνίδι με 0,33-2,32 xGoals. 2-0 εκτός από την Οσασούνα με 3,05-1,06 xGoals. 0-4 από την Μπιλμπάο με 0,26-3,27 xGoals. Καταλαβαίνετε πως έχουμε μία πραγματικά προβληματική κατάσταση, που δεν μαζεύεται και εύκολα.

Προγνωστικά Ισπανία: Απογοητευτική εκκίνηση η Κάντιθ

Μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα, έγιναν δύο κινήσεις μπας και μαζευτεί η κατάσταση. Απέκτησε τον Μπογκοντά (Γκενκ) πήρε και τον Ουρουγουανό εξτρέμ Οκάμπο (Νασιονάλ) και κράτησε τον Λούκας Πέρεθ, που ήθελε να πάρει μεταγραφή για την αγαπημένη του Ντέπορ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Θέλτα είχε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, προηγήθηκε με 2-0 όμως ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την Εσπανιόλ, έχασε εντός έδρας με 1-4 από τη Ρεάλ και κατάφερε να πετύχει σπουδαίο διπλό, στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση επί της Χιρόνα.

Υποδέχεται την ομάδα, που έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στη La Liga (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Κάντιθ βρίσκεται σε απογοητευτική κατάσταση και η Θέλτα έχει σοβαρή ευκαιρία, να διπλασιάσει τις νίκες της. Ο άσος στο 1.70- 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα - Κάντιθ: 1 (απόδοση 1.70-1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ