TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η πειστική Χοφενχάιμ και ο Άσπας

Ο Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ της Χοφενχάιμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν σε παιχνίδι της Bundesliga για τη σεζόν 2021/22
Ο Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ της Χοφενχάιμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money μελετάει το πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει στα δύο παιχνίδια από τη La Liga και την Bundesliga.

Πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου ενόψει, οι μεταγραφές πλέον στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν, μεσοβδόμαδα έχουμε και πρεμιέρα στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με λίγα λόγια… καλό χειμώνα!

Προγνωστικά Ισπανία

Σήμερα Παρασκευή βέβαια, και με τον αχό των μεταγραφών να μην έχει ακόμη καταλαγιάσει, είναι περισσότερο μέρα μελέτης και λιγότερο για στοίχημα. Φαίνεται κι από το πρόγραμμα εξάλλου, το οποίο περιλαμβάνει μόλις δύο ματς από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Θέλτα – Κάδιθ και το Ντόρτμουντ – Χοφενχάιμ.

Στο Θέλτα – Κάδιθ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) ο άσος είναι σωστό φαβορί, της τάξης του 1,70. Πόσο δηλαδή να ήταν όταν η Θέλτα έχει ξεκινήσει και φέτος συμπαθητικότατα τη σεζόν (1-1-1, με την ήττα από τη Ρεάλ), ενώ η Κάδιθ κυριολεκτικά παραπατά: 0-0-3 με τέρματα 0-7. Αν θέλεις πάντως να τον ανεβάσεις λίγο, μια καλή ιδέα είναι να συνδυάσεις τον άσο με το γκολ του Ιάγο Άσπας. Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Θέλτα έχει σκοράρει και στα τρία πρώτα παιχνίδια και είναι ξεκάθαρο ότι και φέτος θα είναι το βαρύ πυροβολικών των Γαλιθιάνων.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γερμανία

Στο Ντόρτμουντ – Χοφενχάιμ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) ο άσος δίνεται γύρω στο 1.65 και το διπλό φτάνει στο 4.75. Κι όσο κι αν η Ντόρτμουντ δεν μπορεί παρά να είναι το φαβορί του ζευγαριού, το άνοιγμα των αποδόσεων μοιάζει πολύ υπερβολικό. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για δυο ισόβαθμες ομάδες, καθώς και οι δύο ξεκίνησαν με ρεκόρ 3-0-1, αλλά κυρίως γιατί ως εικόνα η Χοφενχάιμ είναι πιο πειστική.

Η μόνη ήττα της Χοφενχάιμ ήρθε από την Γκλάντμπαχ, σε ματς που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 19’, ενώ η Ντόρτμουντ κέρδισε με το ζόρι Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ, έπαθε απίστευτο κάζο με τη Βέρντερ (2-3 με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά) και μόνο στο 1-0 με τη Χέρτα είχε καθαρά το πάνω χέρι, αλλά και πάλι ούτε αυτό το καθάρισε εύκολα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Χοφενχάιμ: Χ2 (απόδοση 2.27) 21:30
  • Θέλτα – Κάδιθ: 1 & anytime Ιάγο Άσπας (απόδοση 2.35) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ