TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ένας άσος και μία διπλή ευκαιρία, δυάδα στο 2.50

Ο τεχνικός της Τορίνο, Ιβάν Γιούριτς
Ο τεχνικός της Τορίνο, Ιβάν Γιούριτς © 2023 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε μία δυάδα σε απόδοση

Εξάποντο παραμονής απόψε ανάμεσα στη Χετάφε και στη Βαλένθια (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Γίνεται σοβαρή μάχη για τη σωτηρία στη φέτος La Liga. Μετά τα αποτελέσματα του περασμένου σαββατοκύριακου και οι δύο ομάδες βρίσκονται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Η Χετάφε στην 19η θέση με 19 βαθμούς, η Βαλένθια έχει έναν βαθμό περισσότερο και η γραμμή της σωτηρίας είναι στους 22. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γκρουπ ομάδων, που θα δώσουν μεγάλη μάχη για την παραμονή. Από την 11η θέση που βρίσκεται με 27 βαθμούς η Χιρόνα μέχρι την 19η θέση, που είναι η Χετάφε.

Από δύο ηρωικές ισοπαλίες η Χετάφε

Καταλαβαίνετε πως σημαντικό και σπουδαίο είναι το αποψινό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο ηρωικές ισοπαλίες. Πήραν το 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο, ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Ουνάλ στο 83ο λεπτό και κατάφεραν να σώσουν τον έναν πόντο, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, σε ένα παιχνίδι που είχε στραβώσει.

Η Χετάφε έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Αραμπάρι στο 38ο λεπτό και ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε δεχτεί ούτε μισή φάση. Στο 51ο λεπτό ο Μαγιοράλ σπατάλησε πέναλτι, στέλνοντάς το πάνω από τα δοκάρια και τρία λεπτά αργότερα, έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Αλενιά. Με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Φλόρες έβγαλε ψυχή και κατάφερε να σώσει το βαθμό, που με τις ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί, μπορεί να αποδειχθεί χρυσός στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Βιάστηκε να διώξει τον Γκατούσο η Βαλένθια

Η Βαλένθια ίσως βιάστηκε να διώξει τον Γκατούσο. Έκανε τρεις ήττες με τον Βόρο, που στην ένατη παρουσία του ως υπηρεσιακός δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του και αποχώρησε. Ανέλαβε ο παλιός αστέρας του συλλόγου, Ρούμπεν Μπαράχα, που έχει περάσει από τους πάγκους των Έλτσε, Ράγιο Βαγιεκάνο, Σπόρτινκ Χιχόν, Τενερίφη και Σαραγόσα. Όλες οι δουλειές του ήταν στη δεύτερη κατηγορία και χωρίς να καταγράψει κάποια σοβαρή επιτυχία.

Του έκαναν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με στόχο να σώσει την ομάδα. Πιθανό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Η Χετάφε δίνει μάχη για την παραμονή, έχει την έδρα και καλή παράδοση στο γήπεδο της με την Βαλένθια: 2-1-0 στα τελευταία τρία παιχνίδια, 3-1-1 από το 2015. Το 1ΧΔ ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50.

Μόνη στην έβδομη θέση η Τορίνο

Η Τορίνο μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής έχει την ευκαιρία, αν κερδίσει, να πατήσει μόνη της στην έβδομη θέση. Η έβδομη θέση οδηγεί στο Conference League, στην περίπτωση που ομάδα από την πρώτη εξάδα, δηλαδή η Ίντερ, κατακτήσει το κύπελλο.

Είναι ο στόχος, πέρα από τη βελτίωση της, που κυνηγά η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς. Η Κρεμονέζε παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στη Serie A. Δεν μπόρεσε ούτε από τα αποτελέσματα που πήρε στο κύπελλο, να βρει ψυχολογία για να μπει στη μάχη της παραμονής. Ο Γιούριτς έχει διαθέσιμη την καλή του επιθετική τριάδα, Μίραντσουκ, Βλάσιτς, Σανάμπρια (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο άσος ανάμεσα στο 1.65-1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο - Κρεμονέζε: 1 (απόδοση 1.65-1.70), 21:45
  • Χετάφε - Βαλένθια: 1ΧΔ (απόδοση 1.45-1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ