TIPS ΤΣΑΡΛΥ

​Τσάρλυ προγνωστικά: Έμαθε να μην χάνει η Κρεμονέζε, με τα γκολ στο Λιόν - Νις

Ο Αμινέ Χαρίτ της Μαρσέιγ κόντρα στον Σιναλί Ντιομαντέ της Λιόν σε αναμέτρηση της Ligue 1
Ο Αμινέ Χαρίτ της Μαρσέιγ κόντρα στον Σιναλί Ντιομαντέ της Λιόν © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Εξάποντο παραμονής στη Serie A (21:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24). Η Έμπολι βρίσκεται στην 14η θέση με 14 βαθμούς, 7 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έχει αποκτήσει ένα καλό μαξιλάρι. Η Κρεμονέζε ξεκίνησε την σεζόν σαν πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Νίκη ακόμη δεν έχει πετύχει, όμως δεν χάνει εύκολα και δείχνει πως της λείπουν οι λεπτομέρειες ώστε να δώσει τη μάχη της για την παραμονή. Ξεκίνησε με 4 ήττες, στη συνέχεια όμως έχει ηττηθεί μόλις στα 3 από τα 10 παιχνίδια. Το πρόβλημα της είναι πως δεν έχει μάθει να κερδίζει τα παιχνίδια, έχει όμως σκληρύνει πολύ σαν ομάδα και έμαθε να παίρνει αποτελέσματα.

Προγνωστικά Ιταλία: Προέρχεται από 4 εκτός έδρας ισοπαλίες

Στα τελευταία 4 εκτός έδρας παιχνίδια έχει πάρει ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Αταλάντα με 0,75 - 0,69 xG, ισοπαλία στο Λέτσε 1-1 με 0,97-1,69 xG,στην Σπέτσια πήρε ισοπαλία 2-2 με 1,49 - 2,68 xG, το ίδιο αποτέλεσμα πήρε και στη Σαλερνιτάνα με 1,49-1,76 xG. Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο πως στο Μπέργκαμο πήρε δίκαια την ισοπαλία και στα άλλα 3 παιχνίδια με ομάδες που έχουν σαν στόχο την παραμονή ήταν ανώτερη η Κρεμονέζε και ο βαθμός ήταν το λιγότερο που άξιζε. Την περασμένη Τρίτη κράτησε στο 0-0 τη Μίλαν. Είναι θέμα χρόνου η πρώτη νίκη, δεν αποκλείεται να έρθει σήμερα στην έδρα της Έμπολι, σε κάθε περίπτωση έχει μάθει πλέον να μην τα χάνει αυτά τα παιχνίδια, αν μάθει και να κερδίζει θα παραμείνει στην κατηγορία. Το Χ2 στο 1.55.

Πολύ πιο χαμηλά από τις δυνατότητες τους

Στο Σαμπιονά θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με πραγματικά αξιόλογους ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, που όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να δέσουν. Η Λιόν με τον Μπλαν έχει πετύχει 2 νίκες και 2 ήττες. Είναι δεδομένο πως ακόμη ψάχνεται και χρειάζεται χρόνο για να δέσει την ομάδα και να πλησιάσει στους στόχους που έχει ο σύλλογος. Η Νις πραγματοποίησε ένα πολύ κακό ξεκίνημα, δυσανάλογο με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, το τελευταίο διάστημα δείχνει να μαζεύεται. Πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Europa Conference League και με ένα ρεκόρ 3-2-0, ανέβηκε στην 9η θέση, έναν βαθμό κάτω από την 8η Λιόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι δύο ομάδες (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) έχουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες, η Λιόν άλλαξε πρόσφατα προπονητή και ο Μπλαν θα σχεδιάσει την ομάδα στη διακοπή, στη Νις υπάρχει βελτίωση, ο Φαβρ όμως παραδέχτηκε, ανοιχτά πως δεν νιώθει σίγουρος, πως θα βρίσκεται στην θέση του και μετά τη διακοπή. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για δύο ομάδες, με επιθετικό ταλέντο, με πολύ καλές μονάδες, ειδικά επιθετικά που δέχονται πολλές φάσεις, ακόμη και σε παιχνίδια που κερδίζουν. Η λογική του αγώνα οδηγεί στο Goal/Goal στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Κρεμονέζε: Χ2 (απόδοση 1.55), 21:45
  • Λιόν - Νις: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ