TIPS ΤΣΑΡΛΥ

​Τσάρλυ προγνωστικά: Έχει καλύτερη αμυντική ισορροπία η Άστον Βίλα για το 2.10

Ο Στίβεν Τζέραρντ με τον Ντίνιε σε αναμέτρηση της Άστον Βίλα κόντρα στη Σαουθάμπτον
Ο Στίβεν Τζέραρντ με τον Ντίνιε © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Σ’ ένα αγγλικό ποντάρισμα διπλασιασμού ρίχνει το βάρος ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/10).

Ο Τζέραρντ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά από το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του, όμως έχει αρχίσει να μαζεύει την κατάσταση. Η Άστον Βίλα στα τελευταία παιχνίδια βελτίωσε την αμυντική της συμπεριφορά και τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ τριών παιχνιδιών.

Πήρε ισοπαλία 1-1 με τη Σίτι εντός έδρας περιορίζοντας την ομάδα του Γκουαρντιόλα σε 1,80 xG, κέρδισε 1-0 τη Σαουθάμπτον (1,56-0,44 τα xG) και έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια στο 0-0 στην έδρα της Λιντς, όμως δεν πέτυχε το γκολ που άξιζε, 0,32-2,58 τα xG.

Είναι φανερό πως ο Τζέραρντ έχει μαζέψει αμυντικά την ομάδα του και έχοντας αποκτήσει ισορροπία ψάχνει ότι καλύτερο μπορεί να πάρει από κάθε παιχνίδι και να διορθώσει την βαθμολογική της θέση. Η κατάσταση στη Νότιγχαμ (22:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ) είναι χαοτική.

Δεν πήραν βαθμό σε τρία εξάποντα παραμονής

Οι νεοφώτιστοι έδωσαν τρία παιχνίδια με ομάδες που θα δώσουν τη μάχη τους για την παραμονή, τα δύο στο γήπεδο τους και δεν πήραν μισό πόντο. Ηττήθηκαν 3-2 εντός από Μπόρνμουθ και Φούλαμ και όλα έδειχναν πως η βαριά ήττα με 4-0 από την Λέστερ θα έφερνε το τέλος του Κούπερ, η διοίκηση όμως έκανε την έκπληξη, προσφέροντας ανανέωση συμβολαίου στον προπονητή που ανέβασε την ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Κούπερ πάντως δυσκολεύεται να βρει τρόπο να δέσει ένα ρόστερ που το καλοκαίρι γέμισε με καινούργιους παίκτες σε ασυνήθιστο βαθμό για τα κορυφαία πρωταθλήματα. Ο Τζέραρντ έχει βρει στα τελευταία τρία παιχνίδια ισορροπία στην ομάδα του, η Βίλα είναι πιο μαζεμένη αμυντικά κάτι που σίγουρα της δίνει πλεονέκτημα. Το διπλό στο 2.10 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ