TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο καλά πληρωμένοι άσοι φόρμας και ανωτερότητας

Ο Λουίς Ενρίκε της Μπέτις με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα
Ο Λουίς Ενρίκε της Μπέτις με τον Αλεχάντρο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (04/02) και ποντάρει σε δύο καλοπληρωμένους άσους από την Αγγλία και την Ισπανία.

Η Άστον Βίλα είναι ευεργετημένη από τη συνεργασία της με τον πολύ αξιόλογο τεχνικό Ουνάι Έμερι. Το ρεκόρ της από την στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός τεχνικός είναι 5-1-1

Προγνωστικά Αγγλία: Άλλη ομάδα με τον Έμερι

Τα αποτελέσματά της με το νέο χρόνο είναι εντυπωσιακά: Νίκη 2-0 στην έδρα της Τότεναμ. 1-1 εντός έδρας με τη Γουλβς. Μίκη με 2-1 εντός με την Λιντς και διπλό με 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Η Λέστερ είναι κλασική ομάδα φόρμας. Έκανε ένα καλό διάστημα από τα τέλη Οκτώβρη μέχρι τη διακοπή, όπου έτρεξε ρεκόρ 4-0-1 και κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος όμως, έχει ρεκόρ 0-1-4. Η Άστον Βίλα έχει βρει χαρακτήρα με τον Έμερι στον πάγκο και μπορεί να κερδίσει σήμερα τις "αλεπούδες" (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Ο άσος είναι σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Παράθυρο για την τετράδα

Μάχη γίνεται στο ισπανικό πρωτάθλημα για την τετράδα. Η Σεβίλλη από νωρίς έμεινε έκτος διεκδίκησης. Η Ατλέτικο είναι στη μάχη, αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχει καπαρωμένη τη θέση της, οπότε έχει ανοίξει παράθυρο στο όνειρο για τους υπόλοιπους.

Μία από τις ομάδες, που μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία, είναι η Μπέτις. Η δουλειά του Πελεγκρίνι έχει ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο. Πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο, φέτος ο μεγάλος στόχος είναι η είσοδος στο Champions League. Βρίσκεται στο -3 από την τέταρτη Ατλέτικο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να μην χάσει την επαφή της με το μεγάλο της στόχο.

Κομβικό να κερδίσει τη Θέλτα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Είχα παρακολουθήσει το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βίγο για τον πρώτο γύρο, όπου οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει με ένα γκολ από μακρινό σουτ του Βέιγκα στο 9ο λεπτό. Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, πως παρότι η Μπέτις έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 20ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ένας απόλυτος μονόλογος για τους Σεβιγιάνους. Και με παίκτη λιγότερο, η Μπέτις δημιούργησε έξι κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει το παιχνίδι. Ο άσος στο 2.25 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα - Λέστερ: 1 (απόδοση 2.00), 17:00
  • Μπέτις - Θέλτα: 1 (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ