TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο ιταλικοί άσοι και η βελτίωση της Νις

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ | 1 Οκτωβρίου 202
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ | 1 Οκτωβρίου 2022 @2022 /LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε μία τριάδα από Ιταλία και Γαλλία

Η Αταλάντα κέρδισε με ανατροπή στην Μπολόνια, έπιασε στην πέμπτη θέση τις Λάτσιο και Ρόμα και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την τετράδα της Serie A. Υποδέχεται την Σαλερνιτάνα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) που τρέχει ένα αρνητικό σερί 0-2-3 και προέρχεται από μία τυχερή εντός έδρας ισοπαλία με την Τορίνο.

Δέχεται πολλές φάσεις η Σαλερνιτάνα

Ήταν ένα από τα πολλά παιχνίδια φέτος που η ομάδα του Γιούριτς, πήρε λιγότερα από όσα άξιζε, τα xGoals ήταν 0,56 - 2,75. Η ομάδα του Σαλέρνο δέχεται σταθερά πολλές φάσεις, βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος, ενώ με βάση τη διαφορά στα xGoals είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Ο άσος της Αταλάντα στο 1.40.

Ντίμπάλα και προϊστορία οδηγούν στον άσο

Στην ίδια αφετηρία με την Αταλάντα βρίσκεται και η Ρόμα. Η ομάδα του Μουρίνιο, μετά το Μουντιάλ, έχει διαθέσιμο τον Ντιμπάλα και με τον μεγάλο της σταρ στο γήπεδο, έχει φέρει αποτελέσματα τετράδας. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε το διάστημα που ο Αργεντινός άσος έλειπε.

Μοιάζει η Ρόμα, η πιο εξαρτημένη ομάδα από έναν ποδοσφαιριστή. Ακόμα και στο παιχνίδι του κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης, έπρεπε να μπει αλλαγή στην επανάληψη, για να έρθει τελικά με δικό του τέρμα η νίκη-πρόκριση.

Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τεράστιο αποτέλεσμα η Ρόμα στο Μεάτσα, απέναντι στη Μίλαν. Παρότι δέχτηκε το δεύτερο τέρμα στο 77ο λεπτό και μέχρι το 87ο έχανε με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα πήρε την μπάλα και έβαλε μέσα στην περιοχή της, την ομάδα του Πιόλι και τη λύγισε με δύο στατικές φάσεις. Απόψε, η Ρόμα υποδέχεται τη Φιορεντίνα, κόντρα στην οποία έχει εξαιρετική παράδοση, στο Ολίμπικο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Τρεις διαδοχικές νίκες και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 19-2-2. Ο άσος της Ρόμα στο 2.05 στο μέσο όρο των εταιριών.

Τους απελευθέρωσε η αποχώρηση του Φαβρ

Η Νις πήρε τα πάνω της μετά ττην αποχώρηση του Λουσιέν Φαβρ. Έδειξαν οι παίκτες τις ικανότητές τους, διασύροντας με 6-1 τη Μονπελιέ. Στο τιμόνι της ομάδας έκατσε ο 36χρονος Ντιντιέ Ντιγκάρ, ο οποίος ήταν προπονητής τα περασμένα χρόνια στην ομάδα νέων της Νις. Πέρυσι στη δεύτερη ομάδα και το καλοκαίρι ανέβηκε σαν βοηθός του Φαβρ.

Πήρε το ρόλο του υπηρεσιακού, το κλίμα όμως που δημιούργησε η εξάρα και η επιβλητική εμφάνιση επί της Μονπελιέ, είναι θετικό και ικανό να τον κρατήσει στον πάγκο, αρχικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Για να συμβεί φυσικά αυτό, χρειάζεται να βοηθήσουν τα αποτελέσματα.

Η Νις έχει εξαιρετικό ρόστερ, ήταν παράλογο που τα πήγαινε τόσο άσχημα. Η εικόνα των αστεριών της (δύο γκολ ο Πεπέ, δύο γκολ ο Μπάρκλεϊ κι ένα ο Ντελόρ, μαρτυράει ότι η αλλαγή προπονητή έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Άνετη βαθμολογικά η Ρεμς, δεν θα της κακοπέσει η ισοπαλία (16:00 Live από το SPORT24). Αήττητη (4-2-0) η Νις στα τελευταία έξι ματς στην έδρα της Ρεμς. Το Χ2 διπλή ευκαιρία, στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεμς - Νις: Χ2Δ (απόδοση 1.60), 16:00
  • Αταλάντα - Σαλερνιτάνα: 1 (απόδοση 1.40), 19:00
  • Ρόμα - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 2.05), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ