TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο φαβορί με over 1,5

Atalanta's Giorgio Scalvini, right, celebrates with his teammates after scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Sept. 18, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Atalanta's Giorgio Scalvini, right, celebrates with his teammates after scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Sept. 18, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε δύο δυνατά πονταρίσματα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε με σκληρό τρόπο το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Είχε προβλήματα στην ανάπτυξη της, δεν μπορούσε να ανεβάσει με συχνότητα παίκτες από τις πίσω γραμμές στην περιοχή της Γιουνάιτεντ, δυσκολεύτηκε να ακουμπήσει την μπάλα στον Χάλαντ, όμως φαινόταν να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Δικαιούται να διαμαρτύρεται για το γκολ της ισοφάρισης του Φερνάντες, καθώς ο Ράσφορντ μπορεί να μην ακούμπησε την μπάλα, όμως είναι δεδομένο πως συμμετείχε στη φάση και επηρέασε την αντίδραση της άμυνας της Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ: Προγνωστικά και ανάλυση

Σε κάθε περίπτωση η ήττα στο ντέρμπι έφερε την διαφορά στους 8 βαθμούς από την Άρσεναλ και δεν αφήνει περιθώριο για άλλο λάθος. Υποδέχεται την Τότεναμ (22:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ), που προέρχεται και αυτή από ήττα σε ντέρμπι, 0-2 από την Άρσεναλ. Τρέχει ένα σπάνιο αρνητικό σερί για ομάδα του Κόντε η Τότεναμ, όπου έχει δεχτεί από 2 γκολ και πάνω στα 8/9 τελευταία της παιχνίδια ο άσος με over 1,5 ανεβαίνει στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Ανεβαίνει επιθετικά η Αταλάντα

Η Αταλάντα έχει βρει τον επιθετικό της ρυθμό. Προέρχεται από δύο καλές νίκες, 2-1 στην Μπολόνια και το εντυπωσιακό 8-2 με τη Σαλερνιτάνα. Σήμερα για την φάση των 16 του Κυπέλλου υποδέχεται σε μονό παιχνίδι τη Σπέτσια (16:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι δύο ομάδες πρόσφατα αγωνίστηκαν στην Σπέτσια, όπου η Αταλάντα έχανε από το 32ο λεπτό με 2-0, κατάφερε στο τέλος με γκολ στο 77ο και στο 93ο λεπτό να πάρει τον βαθμό. Η Αταλάντα δίνει μονό παιχνίδι στην έδρα της, ασφαλώς το Κύπελλο είναι ένας τίτλος που μπορεί να κυνηγήσει και έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσος με over 1,5 βρίσκεται στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Σπέτσια: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ